HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 1 Septembrie 2016

Horoscop zilnic Joi 1 Septembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Joi-1-Septembrie.jpg

Așteptările Balanțelor sunt depășite, Săgetătorii au parte de lecție de viață foarte importantă iar Vărsătorii vor lupta pentru a obține ceea ce își doresc.

Berbec

Orice poveste are și un final, indiferent cât de bun sau prost este acesta, însă ceea ce trăiești acum, nu ai vrea să se termine nicicând. Vei încerca să tragi de timp atât cât poți, dar nu poți împiedica unele lucruri în a se întâmpla.

Taur

Depui un efort exagerat, iar asta doar pentru a putea finaliza un proiect al cărui termen limită ești pe punctul de a-l depăși. Dacă dai tot ce poți, vei reuși să termini la timp.

Gemeni

Nu ai răspuns la cererile făcute de unul dintre colegii tăi de la locul de muncă, iar acest lucru atrage mici sancțiuni care sunt făcute la adresa ta. Ar fi bine pe viitor să încerci să fii mai receptivă și mai atentă.

Rac

Te simți extenuată și nu ai putere de muncă. Ar fi bine să îți faci un control medical pentru a te asigura că, cauza nu este una medicală. Poate ar fi bine să practici mai multă mișcare, mai ales dacă nu ești obișnuită să ai un stil de viață foarte activ.

Leu

Se apropie un eveniment important, unul al cărui scop este celebrarea unei reușite a unuia dintre cunoscuți. Ai vrea să-i oferi un mic cadou ca semn de felicitare, însă nu-i cunoști gusturile, motiv pentru care ai putea apela la cei dragi lui pentru a te asigura că nu o dai în bară.

Fecioară

Ai de luat o decizie, însă, indiferent asupra ce te hotărăști, vei face pe cineva să sufere. Nu poți împiedica acest lucru, însă ar fi bine să încerci măcar să diminuezi efectul negativ pe care-l va resimți.

Balanță

Primești o veste bună legată de relația pe care ai inițiat-o de scurt timp. Se pare că așteptările tale vor fi depășite, lucru care te va face extrem de fericită. Ar fi bine să te lași dusă de sentimentele frumoase ce se vor instala și să nu cauți motive de îngrijorare.

Scorpion

Uneori reușești să dezamăgești puternic persoanele din jur prin limbajul pe care-l adopți și prin modul în care transmiți unele vești. Ar fi bine ca azi să fii puțin mai atentă din acest punct de vedere.

Săgetător

Azi vei învăța o importantă lecție de viață. Se pare că cineva îți va deschide ochii printr-un gest pe care-l va face pentru tine, iar acest lucru îți va fi de real folos în viitor.

Capricorn

Ai unele zile în care nu ai chef de absolut nimic, cum este și ziua de azi. Indicat ar fi să faci totuși ceva util și să nu lași timpul să treacă degeaba.

Vărsător

Vrei să avansezi la locul tău de muncă, motiv pentru care azi vei da dovadă de pricepere în ceea ce faci și mult devotament. Cu siguranță acest lucru nu va rămâne neobservat, chiar dacă recompensele nu vor veni imediat.

Pești

Ești atentă și nu te grăbești cu sarcinile pe care le ai de rezolvat. Vrei să te asiguri că totul decurge conform planului, așa că atenția ta se va îndrepta în această direcție.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed