Horoscop zilnic Joi 13 August 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 13 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Joi 13 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Joi 13 August 2015

Șansele ca ziua de astăzi să fie reușită stă în mâinile noastre în primul rând, iar în al doilea rând suntem influențați de Lună și astre. Peștii au potențialul de a atinge golul în carieră, iar, pe partea cealaltă a extremei, Săgetătorii se simt deprimați.

Apropierea weekend-ului înseamnă un refugiu pentru mulți, iar proiectele de la muncă nu mai suportă amânare.

Berbec
Marea învălmășeală de acasă va enerva spiritul Berbecilor care caută liniște. Niște musafiri  vor rămâne peste weekend și vor da puțin programul peste cap.
Energia de la locul de muncă va fi prielnică nativilor Berbec. Vor termina la timp toate activitățile și le va mai rămâne timp și pentru activități relaxante.

Taur
Taurii își îngreunează situația amoroasă pentru că sunt încăpățânați și nu vor să recunoască unde au greșit. Pot încerca măcar să poarte o discuție serioasă.
În marea majoritate a timpului, persoanele născute în zodia Taur își caută noi hobby-uri. Cel actual cere mult timp și cel mai bine ar fi să se concentreze pe el, li se potrivește mai bine.

Gemeni
Gemenii sunt îngrijorați din toate punctele de vedere: situația financiară nu este bună, locul de muncă nu este sigur, iar relația amoroasă nu mai există. Stresul este vizibil, dar nu trebuie să se descurajeze pentru că oportunități sunt, iar firea lor deschisă va atrage oamenii și situațiile potrivite.

Rac
Agitația de care dau dovadă Racii va îngreuna situația de la muncă. Colegii caută în ei o persoană pe care să se poată baza, nu un copil neastâmpărat. Ar fi bine să ia o pauza și să își pună în ordine gândurile, în special dacă e vorba de o muncă de birou.

Leu
Pentru familie, Leii sunt considerați o adevărată bătaie de cap. Nu pot fi mulțumiți cu nimic și nu apreciază nici un gest. De fapt, nici ei înșiși nu se înțeleg.
Nativii Leu au făcut o promisiune, iar acum este timpul să o îndeplinească. Se simt stânjeniți și nu sunt siguri dacă vor reuși, dar măcar să încerce.

Fecioară
Spiritul retras al Fecioarelor stârnește curiozitatea unei persoane. La început poate părea ciudat, dar cu cât se vor aventura mai mult în conversație vor descoperi sfaturi bune de luat în seamă. La muncă nu sunt productivi, ar fi indicat să facă un control medical.

Balanță
Uneori Balanțele se retrag în lumea lor și visează cu ochii deschiși. Este bine, cu toții avem nevoie de o evadare, dar să nu se creeze iluzii despre lucruri care nu se vor întâmpla.
Balanțele nu stăpânesc bine tactica vorbirii. Niște lecții de dicție ar fi utile, mai ales dacă locul de muncă cere o prezentare mai profesională.

Scorpion
La muncă Scorpionii sunt veseli pentru că totul le iese ca la carte. Astăzi au timp de tot, până și pauzele de la lucru par a fi mai lungi.
Scorpionii au tendința de a fi răutăcioși și de a face pe victima. O persoană dragă s-ar putea simți jignită. Trebuie să asculte chiar și sfaturile celor mai mici.

Săgetător
Astăzi nu este ziua cea mai bună a Săgetătorilor. Se vor simți deprimați și vor avea impresia că nimic nu iese cum trebuie. Este doar o fază de moment.
Persoana iubită va încerca să alunge stresul și va veni cu o propunere pentru nativii zodiei Săgetător. Seara va fi relaxantă.

Capricorn
De obicei Capricornii ignoră sfaturile bătrânești, dar vor primi un reproș de la o persoană în vârstă care îi va pune pe gânduri. Îi așteaptă o schimbare a stilului de viață.
Situația financiară a Capricornilor nu este strălucită și vor face niște împrumuturi pentru a acoperi unele cheltuieli. Situația se va remedia cu timpul.

Vărsător
Vărsătorii vor pune paie pe foc într-o ceartă care o vor regreta mai târziu. Uneori se enervează din orice, trebuie să găsească un echilibru între ceea ce simt și ceea ce spun.
În familie se fac schimbări. Relațiile nu au fost prietenoase în ultimul timp și fiecare trebuie să își ia timp de gândire pentru a realiza unde s-a greșit.

Pești
O propunere într-un nou proiect îi va face remarcați pe nativii Pești. Sunt entuziasmați și deja au făcut planurile de realizare a proiectului. Totuși, ar fi bine să se consulte și cu ceilalți. Va fi o perioadă stresantă, dar și benefică din punct de vedere financiar.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news