HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 17 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Joi 17 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Horoscop-zilnic-Joi-17-Septembrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 17 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Joi 17 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec: Deși simți că relația cu partenerul de cuplu scârțâie, nu te îngrijora prea tare, deoarece sorții îți vor surâde. Fă-ți planurile pentru week-end într-un mod cât mai minuțios, ia-ți partenerul de cuplu și mergeți împreună într-o mini-excursie. Vei avea parte de foarte multă iubire și relaxare.

Taur: Astăzi ești foarte iubitor și generos. Dacă mai e ceva ce ar ttrebui să faci azi, este să ieși afară din casă și să privești apusul splendid de soare. Este o zi propice pentru creativitate pentru cei din zodia Taur. Sensibilitatea și sezualitatea sunt cuvinte care îi definesc azi pe cei din această zodie.Vor avea parte de multe momente de tandrețe alături de persoana iubită.

Gemeni: Azi este ziua când trebuie să vă mai detensionați. Lăsați garda jos și relaxati-vă. Lăsați grijile cotidiene și bucurați-vă de o zi splendidă. În fond, se apropie week-endul și trebuie să vă faceți planuri. Nu vă mai stresați pentru micile inconveniente și gândiți-vă că sunteți perfect așa cum sunteți. Nu trebuie să dovediți nimănui cât de talentat sunteți, fiindcă toți din jur știu asta.

Lăsați mintea să se odihnească și deschideți-vă inima. Nu vă afișați o mască ce vă blochează adevărata identitate, ci fiți voi înșivă. Veți avea o zi superbă dacă veți alege să fiți voi.

Rac: Reconectați-vă cu voi înșivă și oferiți celor dragi iubirea voastră. Ar trebui să analizați mai mult latura sensibilă a dumneavoastră și să o fructificați din plin în această zi.

Leu: Stați în casă în seara asta și pregătiți cina romantică pentru persoana iubită. Este o zi perfectă pentru shopping, atâta vreme cât aivețigrijă să nu cheltuiți prea mulți bani!

Fecioară: Pentru fecioare, azi nu este o zi întocmai strălucită. Cei din această zodie pot avea sentimentul că toți contează, mai puțin ei, că ceilați au o viață perfectă, în timp ce a lor este una plină de nevoi și probleme. Fecioarele trebuie să înțeleagă faptul că nimeni nu are o viață perfectă și să-și elimine aceste gânduri negative. Cu cât vă gândiți mai mult la nefericirea dumneavoastră, cu atât energiile negative vă vor acapara mai mult. Luați-vă timp liber de la ele și angrenați-vă în activități care să vă delecteze.

Balanță: Pentru cei din zodia Balanță este indicată o revizuire a propriilor nevoi, pentru ca lucrurile să intre pe făgașul normal. Cu toate că asupra lor planează nori negri și amenințători, totuși ploaia nu se va arăta. Cei din această zodie trebuie să-și regăsească și reînnoiască frumusețea și senzualitatea în fiecare zi.

Scorpion: Pentru scorpioni, ziua de azi este perfectă! Pentru cei care doresc să înceapă o relație, azi este cea mai potrivită zi să o facă. Este, de asemenea, o zi propice de petrecut alături de prieteni.

Săgetător: Și pentru săgetători lucrurile încep să se mai lumineze. Deși interacționează un pic mai greu cu cei din jur, totuși, cei din zodia Săgetător sunt persoane foarte calde și sentimentale. Azi, săgetătorii tind să fie foarte sensibili. Este o zi perfectă pentru creativitate. Fiți mai tăcuți și mai ascultători și evitați scandalurile și micile șicane.

Capricorn: Și capricornii au o sensibilitate crescută azi. Este o zi perfectă pentru a-i suprinde pe cei dragi într-un mod plăcut. Oferiți-i partenerei un buchet de trandafiri și invitați-o la o cină romantică. Nu o să vă pară rău!

Vărsător: Este o zi perfectă pentru romance! Azi pot începe un nou capitol în viața lor, sau îi pot suprinde pe cei iubiți cu ceva inedit. Nu-i lăsați pe cei rău voitori să intervină în relația dumneavoastră cu partenerul de cuplu.

Pești: Pentru pești este o zi perfectă pentru o ieșire în oraș, alături de prieteni sau persoana iubită. Azi se simt foarte conectați cu cei apropiați. Orice lucru pozitiv sau negativ spus la adresa lor tind să-i afecteze foarte mult pe aceștia deoarece azi au o sensibilitate aparte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed