HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 19 Mai 2016

Horoscop zilnic Joi 19 Mai 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/Horoscop-zilnic-Joi-19-Mai-2016.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 19 Mai 2016. Citește Horoscopul zilei de 19 Mai și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Astrele ne rezervă mereu surprize noi pentru fiecare zi pe care urmează să o îmbrățișăm. Iată ce au pregătit azi pentru tine astrele și la ce ar trebui să te aștepți în această nouă zi.

Berbec

Este o zi numai bună de răsfățat. Nu te gândi la economii și cheltuie puțini bani numai pentru tine. Dacă ți-ai dorit de ceva timp să îți achiziționezi o haină sau orice altceva, acum este momentul ideal să faci acest lucru.

Taur

Azi te vei regăsi într-o stare de echilibru perfect. Nimeni și nimic nu va reuși să te afecteze în niciun fel și vei reuși să te ocupi de toate activitățile programate pentru ziua de azi, exact așa cum ți-ai dorit.

Gemeni

Se pare că azi vei reuși să te eliberezi de o povară care îți dadea de ceva timp bătăi serioase de cap. Vei răsufla ușurată și vei reuși să te bucuri de restul zilei fără a te mai preocupa de nimic.

Rac

Se pare că azi tentațiile vor fi peste tot în jurul tău. Încearcă să rămâi imună la ele, deoarece este foarte posibil ca din cauza lor să nu reușești să duci la bun final tot ceea ce aveai programat pentru ziua de azi. Concentrează-te asupra priorităților și vei reuși să le faci față cu brio.

Leu

Partenerul tău are o dorință destul de ciudată, lucru care te va pune pe gânduri și toată ziua vei analiza acest aspect. Dacă consideri că nu reușești să îți clarifici cât de cât imaginea referitoare la acest lucru, ar fi bine să porți o discuție serioasă cu el.

Fecioară

Rutina de la locul de muncă va pune stăpânire pe tine și vei ajunge într-un moment destul de nasol din această cauză. Dacă simți nevoia de aer proaspăt, ar fi bine să faci o plimbare de seară mai lungă prin parc sau oriunde în aer liber.

Balanță

Azi vei avea contact direct cu superiorii tăi de la locul de muncă. Fie este vorba de o propunere, fie doar o scurtă discuție cu privire la un nou proiect. În orice caz, nu ar trebui să te îngrijorezi din acest punct de vedere.

Scorpion

În prima parte a zilei vei primi o invitație la un eveniment care va avea loc în perioada ce vine. Nu vei fi prea entuziastă din acest punct de vedere, dar probabil pe parcurs starea ta referitoare la acest subiect se va schimba.

Săgetător

Azi vei primi undă verde în a derula o activitate sau un proiect de care voiai să te apuci deja de mult timp. Acest lucru te va încânta foarte mult și te vei apuca să lucrezi cât mai devreme posibil.

Capricorn

Ziua de azi are pregătită pentru tine o surpriză de proporții mari. Te vei reîntâlni cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp. Fie este vorba de o veche iubire, fie de o cunoștință care este plecată în altă țară.

Vărsător

Prima parte a zilei te va prinde cufundată în munca de birou. Spre seară vei organiza o scurtă ieșire în oraș cu prietenele tale pentru a putea povesti puțin ultimele noutăți din viața fiecăruia.

Pești

Starea ta de spririt de invidiat va ridica azi multe semne de întrebare. Toți cei din jur vor dori să afle care este secretul tău și ce anume te face să radiezi de fericire. Dacă crezi că poți „contamina” și alte persoane, nu te abține!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed