HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 22 Octombrie 2015

Horoscop zilnic Joi 22 Octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Horoscop-zilnic-Joi-22-Octombrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 22 Octombrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Joi 22 Octombrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

            Starea voastră de sănătate nu este astăzi în cea mai bună formă. Stresul de la locul de muncă se poate intensifica şi să nu fie deloc pe gustul vostru. Nu lăsaţi ca problemele ce survin la locul de muncă să vă dăuneze în relaţia de cuplu.

Taur

            Sunteţi dedicaţi întru totul muncii. Toate evenimentele din această zi duc la consolidarea poziţiei voastre la locul de muncă. Fiţi atenţi în jurul vostru pentru că s-ar putea ivi un avantaj neaşteptat.

Gemeni

În cazul în care nu aveţi un partener, se pare că Luna Nouă vă face o surpriză. Aveţi mari şanse să cunoaşteţi pe cineva ce nu vă va fi tocmai indiferent. Cu o clipire din gene şi un zâmbet cald va fi al vostru.

Rac

            Aveţi mai multă grijă la cum gestionaţi finanţele în această perioadă. Chiar dacă vi se pare că relaţia cu şeful este una tensionată, nu disperaţi. Puneţi accent pe comunicare şi înţelegere. Seara o petreceţi în jurul mesei alături de familie.

Leu

            Vă simţiţi neglijaţi în relaţia de cuplu. Vi se pare că partenerul vostru nu mai este la fel ca la început. Nu luaţi decizii drastice. Oferiţi încredere şi aşteptaţi ca neînţelegerile voastre să fie lămurite.

Fecioară

Sunteţi o zodie norocoasă. Dragostea pluteşte în aer şi voi sunteţi din ce în ce mai dornici să simţiţi acest sentiment. Bucuraţi-vă, pentru că acel moment a sosit. Deschideţi larg porţile inimii.

Balanţă

            Veţi primi veşti proaste care vă vor afecta pe plan amoros. Fiţi încrezători în puterea voastră de a rezolva conflictele cu partenerul de cuplu. În ceea ce priveşte locul de muncă, apar noi parteneriate cu şanse de câştiguri mari.

Scorpion

Aveţi parte de realizări neaşteptate în segmentul profesional. Partenerul de cuplu vă răsfaţă şi vă duce la o cină romantică. Ar fi bine să îi faceţi o vizită medicului. Sunteţi predispuşi la afecţiuni respiratorii.

Săgetător

            Evenimentele ce survin astăzi vă dau o stare de agitaţie şi nervozitate peste măsură. Păstraţi-vă calmul şi gândiţi-vă de două ori înainte să deschideţi gura. Nu este recomandat să faceţi excese alimentare pentru că s-ar putea să faceţi o plimbare până la spital.

Capricorn

            Aveţi ocazia să interacţionaţi cu persoane din alt mediu profesional decât cel în care activaţi sau să participaţi la întâlniri de afaceri cu persoane străine. Oricum ar fi, sunteţi bine pregătiţi şi reuşiţi să lăsaţi o impresie plăcută.

Vărsător

            Sunteţi bine plasaţi pe plan profesional, iar şeful nu mai conteneşte să vă laude. Preluaţi aceste laude, dar nu deveniţi egoişti. Astăzi puteţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu şi să vă faceţi planuri de viitor.

Peşti

            Astăzi nu sunteţi în toane bune. Tot ce se iveşte în calea voastră, vi se pare că nu e bun. Comentaţi şi rău faceţi. Nu mai fiţi atât de brutali în discuţiile cu cei dragi. Luaţi o gură de aer şi împrospătaţi-vă mintea şi sufletul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed