HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 27 August 2015

Horoscop zilnic Joi 27 August 2015

autor Elena Yvette
769 views 6 minute timp de citit

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 27 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Joi 27 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Joi 27 August 2015

Berbec

Dragoste: Deși în ultima vreme ați avut o relație armonioasă cu persoana iubită, iată că apar anumite tensiuni în cadrul cuplului. Fiți rezonabili și mai lăsați de la dvs.!

Sănătate: Starea de slăbiciune care v-a cuprins e nostagie, n-o lăsați să vă acapareze în totalitate! Un pahar de vin vă poate destinde.

Bani: Vă faceți planuri care necesită investiții. Căutați noi modalități de a vă mări bugetul pentru că vă așteaptă cheltuieli neprevăzute.

Taur

Dragoste: Nu sunteți multumit de felul în care decurge relația dvs. de cuplu. Poate ar fi timpul să încercați să și transmiteți ceea ce simțiți. Nu toți vă pot citi gândurile!

Sănătate: Inima vă poate da palpitații astăzi așa că vă sfătuim să vă exteriorizați sentimentele și să nu mai țineți totul în dvs.

Bani: Ultimele evenimente v-au lăsat fără bani în “visterie”. E momentul să căutați noi proiecte care să aducă o imbunătățire a situației dvs. financiare.

Gemeni

Dragoste: Sarcasmul dvs. poate fi ușor confundat cu lipsa de respect așa că apelați la farmecul dvs. înnăscut pentru a aduce zâmbetul pe fața persoanei iubite.

Sănătate: Mici probleme legate de digestie. Nu aveți de ce vă face griji. Atenție totuși la excesele culinare.

Bani: Nu v-au lipsit niciodată banii deoarece sunteți o persoană chibzuită. Însă impulsul de a achiziționa lucruri personale de mare valoare trebuie strunit; nu este tocmai momentul potrivit.

Rac

Dragoste:  Ați fost cam absent în cuplu în ultimul timp din cauza îndatoririlor profesionale. Partenerul vă poate surprinde astăzi cu o invitație pe care ar trebui să o onorați.

Sănătate: Oboseala își spune cuvântul și nu sunteți chiar în forma cea mai bună. Poate că ar trebui să vă hidratați mai mult.

Bani: E o zi foarte bună pentru negocieri și încheierea unor contracte. Ascultați-vă vocea interioară și luați decizia potrivită. Un prieten vă poate fi de folos.

Leu

Dragoste: Vă simțiți în familie ca peștele-n apă. Toată lumea e fericită să vă aibe alături pentru că știți să le demonstrați iubirea. Partenerul vi se pare fermecător chiar dacă știți că profită puțin de generozitatea dvs.

Sănătate: Ați cam exagerat cu mesele copioase și paharele. Aveți grijă la tensiune! Câteva zile de dezintoxicare nu strică.

Bani: Lâncezeala nu vă caracterizează; sunteți oameni de acțiune în cele din urmă, așa că banii vor veni ca de obicei. Posibil să vă facă cineva un cadou.

Fecioara

Dragoste: E o perioadă mai delicată pentru Fecioare. Se întrevăd schimbări în viața sentimentală. Aveți grijă ce alegeri veți face!

Sănătate: Durerile de spate n-ar fi nimic dacă nu ați fi intrat într-o depresie deloc productivă. Luați câteva vitamine și…. o decizie!

Bani: Încercați să rezolvați problemele legate de bani făcând apel la tactul care vă caracterizează. Nu disperați! În curând veți vedea luminița de la capătul tunelului.

Balanță

Dragoste: O să aveți parte de o surpriză. Poate să apară cineva care să vă dea lumea peste cap sau poate o veche iubire reapare pe tapet. Oricum ar fi, profitați la maxim!

Sănătate: Străluciți de frumusețe, radiați de sănătate. Cu o formă de zile mari, nu puteți trece neobservați. Vitalitatea e la nivelul cel mai ridicat.

Bani: Faceți câteva drumuri scurte în urma cărora vă veți întoarce cu un CEC consistent. Încercați să nu risipiți banii obținuți pe nimicuri.

Scorpion

Dragostea: Credeți că nu s-a născut încă perechea potrivită pentru dvs. Priviți cu atenție! E și ea pe undeva dar e posibil să o treceți cu vederea. Azi vă bucurați de propria companie.

Sănătate: Controlați-vă temerile altfel riscați să faceți atacuri de panică. Nici cu tensiunea nu stați prea bine. Beți un ceai și renunțați la cofeină și țigări măcar pentru o perioadă!

Bani: În afaceri tactul este indispensabil. Dacă nu reușiți să vă controlați agresivitatea veți supăra pe cine nu trebuie și finanțele dvs. vor avea de suferit.

Săgetător

Dragoste: Lipsa dvs. de încredere duce la discuții aprinse cu partenerul care se simte atacat. Verificați înainte de a face acuzații și nu vă mai luați după gura lumii.

Sănătate: Schimbările de temperatură pot fi vinovate de dispoziția dvs. și de o oarecare tensiune musculară. În rest, nu vă faceți griji inutile!

Bani: Bani, bani, bani… Niciodată nu sunt suficienți pentru dvs. iar astăzi vi se pare ca nu aveți deloc. Nu vă îngrijorați, veți primi un plic surpriza!

Capricorn  

Dragoste: Azi dragostea și efortul de a o menține arzând vi se par obositoare. Poate de unde nici partenerului nu-i arde mereu de glume.

Sănătate: Sunteți obosiți și doriți o perioadă de relaxare. O posibilă indigestie vă va ține în pat după-amiază, însă mai spre seară vă veți simți mult mai bine.

Bani: Ați făcut ceva cheltuieli zilele trecute, însa nu vă puteți plânge. Tocmai ați încheiat câteva contracte care vă vor aduce o sumă importantă de bani.

Capricorn  

Dragoste: Azi dragostea și efortul de a o menține arzând vi se par obositoare. Poate de unde nici partenerului nu-i arde mereu de glume.

Sănătate: Sunteți obosiți și doriți o perioadă de relaxare. O posibilă indigestie vă va ține în pat după-amiază, însă mai spre seară vă veți simți mult mai bine.

Bani: Ați făcut ceva cheltuieli zilele trecute, însa nu vă puteți plânge. Tocmai ați încheiat câteva contracte care vă vor aduce o sumă importantă de bani.

Vărsător

Dragoste: S-ar putea să vă aștepte marea dragoste după colț ori s-ar putea să fie doar un foc de paie. Inima va ști ce să facă.

Sănătate: Modificările de dispoziție vă fac uneori exuberanți, alteori triști. Fizic vă simțiți excelent, gata să apucați taurul de coarne.

Bani: Vă faceți treaba perfect, astfel încat e posibil să primiți un bonus suplimentar. E o perioadă în care dați randament și sunteți răsplătiți pe măsură, iar ziua de azi nu face excepție.

Pești

Dragoste: Azi e ziua flirtului pentru Pești. Nu se întrezărește o relație serioasă așa că vă veți bucura de efectul șarmului personal asupra persoanelor din jur.

Sănătate: Acuzați dureri articulare. Poate ați exagerat cu munca sau cu sportul. Oricum ar fi, vă puteți relaxa la un pahar pe o terasă. Numai unul….

Bani: O discuție poate degenera într-un conflict de muncă. Dacă doriți o mărire de salariu, spuneți-vă ferm punctul de vedere fără a recurge la violență.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..