HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 3 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Joi 3 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
935 views 3 minute timp de citit

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 3 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Joi 3 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Joi 3 Septembrie 2015

Berbec
Fiind o fire distractivă, faci tot posibilul să investestești cel mai mic buget  pentru plăcerile tale. Vrei să petreci cu cât mai multă lume, și să fii înconjurat numai de prieteni care să se bucure alături de tine.

Taur
În cursul zilei de astăzi primești o veste dar încă nu o faci publică celor din jur. Până mai pe seara, aduni toate informațiile necesare pentru a fi sigur de ceea ce ai aflat, și apoi le comunici si celor din jur.

Gemeni
Datorită eforturilor tale depuse în ultimul timp la locul de muncă, o idee de-a ta începe să prindă in sfârșit contur și să fie apreciată de șefii tăi. Vei fi pe deplin satisfăcut și vei primi toate laudele de mult așteptate.

Rac
Vine weekend-ul și ești dornic să pleci cât mai departe de toate. Pentru mica ta evadare dai o raită la shopping să-ți achiziționezi tot ce este necesar.

Leu
Ai fost stresat în ultima vreme și i-ai cam  îndepărtat pe cei dragi chiar și pe colegii de servici. Ia o pauză și încearcă să reflectezi la ce este cel mai important pentru tine și pentru sănătatea ta.

Fecioara
Comportamentul tău copilaros a devenit pentru cei din jur un semn de întrebare.Încearcă și schimbă-ți atitudinea, fii responsabil pentru deciziile pe care le iei și ceilalti te vor aprecia mai mult.

Balanța
Ai început de ceva vreme un proiect cu mare dificultate și de abia acum așteptările tale încep să prindă contur prin rezultatele fantastice pe care le-ai obținut. Nu ai fi putut avea un asemenea succes dacă nu puneai în practică sfaturile pe care le-ai primit de la un prieten cu ceva mai mulți ani ca tine.

Scorpion
Nu te lăsa calcat în picioare de nici unul dintre cunoscuții tăi, deși în ultimele zile unii întrec orice limită. Trebuie să adopți o atitudine riguroasă în fața celorlați pentru că există tendința de a deveni subiect de discuție nu tocmai plăcut.

Sagetător
S-au adunat prea multe activități de rezolvat și le-ai lăsat pe ultima sută de metri. Încearcă și relaxează-te, concentrează-te pe priorități astfel încât problemele adunate sa le poți rezolva în termenii conveniți. Noroc că ai alături o persoană care te ajută necondiționat.

Capricorn
Faci tot timpul cam tot ce-ți place și nu te gândești la dorintele celor din jur. În cursul zilei de astăzi o persoană destul de apropiată îți va cere ajutorul, chiar dacă nu ai în plan să te abați de la programul tău, dar ești de acord să rezolvi situația pentru că este și în interesul tău.

Vărsător
Mai pe seara ai motive de a petrece alături de un grup de prieteni care îți sunt recunoscători pentru implicarea ta totală într-un proiect important de lungă durată. Acest lucru îți va deschide noi orizonturi și vei lega relații cu viitori colaboratori pentru activitățile tale din domeniu.

Pești
În perioada imediat următoare vei avea de făcut unele cheltuieli pentru lucruri neașteptate. Ar fi bine să fii mai chibzuit în ceea ce privește banii pe care îi câstigi, și să economisești cât mai mult posibil că nu se știe ce poate interveni mai târziu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed