Horoscop zilnic Luni 10 August 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 10 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Luni 10 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Luni 10 August 2015
Astăzi lucrurile stau bine pentru toate zodiile. Sănătății trebuie acordată cea mai mare importanță în această perioadă.

Berbec
Schimbări majore în viața Berbecilor. Poate fi vorba de schimbarea domiciliului, sau decorarea dormitorului. Oricare ar fi noutatea venită în viața lor, le va prinde bine aerul schimbător. Astăzi vor fi inspirați de culori care emană energie pozitivă.

La muncă lucrurile merg bine, dar nativii zodiei Berbec își doresc o pauză de plimbare, având în vedere vremea însorită de afară. Își pot pune planurile în aplicare weekend-ul acesta. Ar trebui acordată mai multă atenție termenelor limită.

Taur
Taurii își încep dimineața cu o activitate creativă. Sunt puși în slujba organizării unei petreceri cu tematică sau trebuie să realizeze un tablou la comandă. Oricare ar fi activitatea, îi va scuti de câteva ore de la locul de muncă.

În relația amoroasă, persoanele născute sub semnul Taurului sunt nehorărâte și transmit nesiguranța partenerului. Mai bine ar fi să ia amândoi o pauză pentru a se distanța de tensiunea din jur.
O vizită la medic este recomandată. Taurii pot preveni o afecțiune dacă vor face o consultație.

Gemeni
La locul de muncă Gemenii sunt dezamăgiți, au impresia că nu muncesc destul și își doresc sarcini suplimentare. Sunt competitivi, dar trebuie să abibă grijă de felul cum expun problema, i-ar putea jigni pe colegi.

Nativii zodiei Gemeni ar trebui să acorde mai mare importanță familiei. În ultima vreme persoanele dragi s-au simțit ignorate și este timpul ca Gemenii să se revanșeze.  O cină în familie îi va reuni pe toți.

Rac
Racii vor da dovadă de curaj astăzi și se vor implica în diverse proiecte, nu toate din domeniul lor. Vor avea mari beneficii de câștigat și vor învăța lucruri noi.

Ignorarea nevoilor personale nu este cea mai bună idee, iar nativii zodiei Rac ar trebui să investească mai mult în ei. Organismul cere exact ceea ce are nevoie, trebuie doar ascultat.
O călătorie îi așteaptă pe Raci, poate o vor face în weekend.  Se vor aventura în locuri necunoscute și vor întâlni oameni interesanți.

Leu
Leii vor avea parte de o mare bucurie. Se va naște un copil, sau vor adopta un animal de companie, familia se va mări. În această perioadă se vor maturiza și vor fi ajutați de cei din jur.
Sprijinul vine sub forma unei sume de bani pentru cei născuți în zodia Leu. O investiție în viitor ar fi recomandată.

Este o zi bună pentru a începe o nouă carte sau a învăța o nouă meserie. Leii au o stete de cunoaștere în această perioadă.

Fecioară
Schimbarea locului de muncă îi face pe cei născuți în zodia Fecioară să se simtă inconfortabil. În pauze trebuie să evite izolarea și să se alăture colegilor de lucru. Comunicarea îi va ajuta să depășească obstacolele.

În relația de cuplu lipsește noutatea. Persoanele născute sub semnul Fecioarei ar trebui să își surprindă partenerul cu lucruri mici și drăguțe, o invitație la cinema de exemplu.

Balanță
Balanțele sunt pe drumuri astăzi. Trebuie să conducă cu mașina pe cineva într-o altă localitate sau au de prezentat un proiect unei alte firme.

Astăzi persoanele născute în zodia Balanță vor fi mai cooperative și mai înțelegătoare ca de obicei. Este o zi favorabilă împlinirilor romantice.

Spre seară va apărea o oportunitate de distracție. Nu trebuie ratată.

Scorpion
O zi încărcată pentru Scorpioni, dar plină de satisfacții. Faptul că fac ceea ce le place ajută enorm și vor fi apreciați pentru talentele de care dau dovadă.

Stresul din ultimul timp își pune amprenta pe sănătate. Persoanele născute în această zodie trebiue să acorde importanță alimentației.

Scorpionii au parte de o perioadă pozitivă. Nu trebuie să lase lucrurile mici să le afecteze buna dispoziție.

Săgetător
Săgetătorii sunt primiți cu căldură de către membri familiei. Nu și-au mai vizitat rudele de mult timp și le vor face o bucurie. Vor fi admirați și se vor simți protejați.

Mare atenție pentru Săgetători la faptul cum expun o problemă. Un anumit ton al vocii sau jocurile de cuvinte i-ar putea induce în eroare pe ceilalți.

Capricorn
Analizele de sănătate nu au ieșit prea bine ultima dată, dar acum Capricornii pot sta liniștiți deoarece problema se va ameliora. Regimul alimentar trebuie păstrat în continuare.
Persoanele din zodia Capricorn vor primi o sumă de bani, ca urmare a orelor în plus petrecute la muncă. Îi vor investi în cheltuielile casnice.

Un membru al familie le poate solicita ajutorul Capricornilor. Nu trebuie refuzat, nu se știe când le vor întoarce favorul.

Vărsător
Călătoria de afaceri la care sunt supuși Vărsătorii se va dovedi eficientă. Oamenii cu care vor intra în contact îi vor ajuta să depășească anumite frici.

Vărsătorii ar trebui să comunice mai eficient cu familia. Răspunsurile seci trebuie evitate. Riscă să rănească persoanele iubite fără intenție.
La capitolul sănătate lucrurile stau bine. Nativii zodiei Vărsător nu trebuie să mai ia pastile pentru orice mică durere.

Pești
Peștii sunt sensibili și investesc mult în relația de cuplu. Dacă nu primesc la fel din partea persoanei iubite riscă să fie răniți. Nu trebuie să se lase purtați prea mult de sentimente, pot fi înșelătoare.

Persoanele născute în zodia Pești ar trebui să pună mai mult accentul de curățenie. Un mediu ordonat va aduce o stare de bine.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news