Horoscop zilnic Luni 17 August 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 17 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Luni 17 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Luni 17 August 2015

Berbec
Pentru a scăpa de niște îndatoriri sau de niște oameni, Berbecii vor spune minciuni nevinovate în speranța că nu vor fi descoperiți. Nu stăpânesc arta minciunii prea bine și pot fi detectați prin gesturile care le fac.

Acasă îi așteaptă o masă festivă, poate fi vorba de o aniversare. Evenimentul va fi plăcut, cu oameni puțini dar apropiați.

Taur
Munca de peste program îi privează pe Tauri de activitățile relaxante pe care și le-au programat. Persoana iubită va fi dezamăgită, poate ar fi cazul să se revanșeze pentru promisiunile uitate.
Taurii sunt inspirați de tot ce e în jur, pot fi copleșiți de fenomene. Sunt mai sensibili în această perioadă, chiar și o ploaie le poate schimba starea de spirit.

Gemeni
Gemenii își ignoră sănătatea, care le transmite semnale că ceva nu este în regulă. Poate fi vorba de alimentația proastă din ultima perioadă.
Viața amoroasă i-a dezamăgit pe nativii Gemeni, încât nu mai sunt interesați să cunoască nici un potențial partener. Este recomandat să își concentreze atenția asupra muncii și a viitorului.

Rac
Neliniștea din familie afectează starea spirituală a Racilor. Dacă ceva nu merge cum trebuie, cel mai bine ar fi să deschidă subiectul, chiar dacă poate fi penibil.
Racii sunt egoiști și preferă să se închidă în ei. Nu au nimic de împărtășit cu oamenii, consideră că cele mai bune decizii le iau de unii singuri, cu toate că evenimentele actule demonstrează că nu.

Leu
Leii își pun masca ori de câte ori ies în lume. Nu o fac din răutate, dar nu își doresc să transmită și celorlalți nesiguranța prin care trec. Ceva îi deranjează și se simt inconfortabil. Sursa poate fi mai aproape decât cred. Trebuie să își aleagă cu grijă compania oamenilor și să renunțe la obiceiurile dăunătoare.

Fecioară
Fecioarele preferă să se roage ca un lucru să iasă cum trebuie, în loc să facă tot posibilul să nu dea greș. Puterea stă în mâinile lor, nici o minune nu le va ieși în cale.
Certurile cu partenerul de viață provin din faptul că ideile nu sunt compatibile și fiecare are impresia că ce spune și ce face este genial. Poate că ar trebui ca nativii Fecioară să lase de la ei.

Balanță
Lucrurile sunt analizate la sânge, iar Balanțele își doresc o schimbare. Cu timpul va fi vizibilă, atât în exterior, cât și în interior. Totuși, Balanțele nu trebuie să copie persoanele din jur.
Banii sunt din ce în ce mai puțini, nativii Balanță trebuie să își găsească un loc de muncă sigur pentru a se întreține singuri.

Scorpion
Instabilitatea emoțională îi va face pe Scorpioni neproductivi la muncă. Mintea le este ocupată cu gânduri care nu au nici o legătură cu ce se petrece în jur. Un moment de liniște ar fi benefic, în care să își pună în ordine trăirile emoționale. Vor realiza că nu este atât de grav cum își imaginează.

Săgetător
O vizită îi va nemulțumi pe Săgetători. O persoană pe care au eliminate-o din viața lor va încerca să se strecoare subtil. Situația trebuie clarificată de amândoi pentru a nu se mai repeat greșelile din trecut.
Munca pe care o depun Scorpionii este apreciată, iar o avansare le este propusă. Totuși, dacă nu se simt pregătiți nu ar trebui să accepte.

Capricorn
Capricornii încearcă tot felul de lucruri, activități, pentru că nu știu ce să facă pentru a trăi. Unele nu li se potrivesc și nu ar trebui să își piardă timpul cu ele.
Situația financiară cere sacrificii nativilor Capricorn. Poate vor trebui să rămână peste program la muncă, cert este că situația trebuie remediată.

Vărsător
Vărsătorii cumpără tot felul de nimicuri în speranța că într-o zi vor fi utile. Cheltuie bani degeaba, iar spatial este ocupat. O listă cu cele necesare i-ar scuti de lucruri de care nu au nevoie.
Nativii Vărsător sunt în căutarea unei activități relaxante. Câteva ore petrecute la înot, de exemplu, vor fi foarte benefice.

Pești
Organizarea de care dau dovadă îi va ajuta la muncă pe nativii Pești. Îndatoririle ar putea fi terminate mai repede, deci vor avea mai mult timp de relaxare.
O plimbare de seară este potrivită pentru starea Peștilor, care caută liniște. Locurile aglomerate trebuie evitate.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news