HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 19 Octombrie 2015

Horoscop zilnic Luni 19 Octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Horoscop-zilnic-Luni-19-Octombrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 19 Octombrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Luni 19 Octombrie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec
Puteţi să vă liniştiţi pentru că sunteţi una dintre zodiile cele mai favorizate din punct de vedere  profesional. Dar, nu vă culcaţi pe o ureche, că lucrurile se pot inversa. Folosiţi cu prudenţă atuurile pe care le aveţi.

Taur
Chiar dacă vi se pare că totul merge pe dos astăzi, priviţi partea pozitivă a paharului şi veţi vedea că mai sunt şi alte căi de a progresa. Invitaţi-vă partenerul la o plimbare şi ascultaţi sfaturile pe care vi le oferă însoţite de sprijinul său.

Gemeni
În ultima perioadă nu aţi acordat destulă atenţie celui de lângă voi, aşa că, astăzi a venit ziua reproşurilor. Fiţi calmi şi înţelegători, astfel veţi putea rezolva într-un mod plăcut supărările partenerului.

Rac
Sunteţi destul de tensionaţi în cursul dimineţii. Aveţi grijă cum veţi vorbi cu cei din jurul vostru pentru că s-ar putea ca cuiva să nu îi pice tocmai bine. Încercaţi să vă liniştiţi împreună cu un prieten.

Leu 
Aprecierile celor din anturajul profesional vă face să vă prindeţi mai multă încredere în forţele proprii. Vă bucuraţi de susţinerea partenerului vostru şi nu ezitaţi să îi dovediţi cât sunteţi de norocoşi că vă este alături.

Fecioară
Sunteţi invidiaţi de colegii de la muncă. Nu vă încredeţi în zâmbetele lor false şi trataţi cu responsabilitate îndatoririle pe care vi le dă şeful vostru. Se pot ivi mici discuţii cu partenerul de cuplu. Ar fi bine să nu exageraţi cu pretenţiile şi să fiţi mai realişti. Nu tot ce zboară se mănâncă.

Balanţă
Vă recomandăm să luaţi o pauză din activităţile care vă antrenează şi care vă extenuează. Petreceţi momente frumoase alături de familie chiar dacă este începutul  săptămânii.

Scorpion
În relaţia de cuplu lucrurile merg din ce în ce mai plăcut. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă facă o surpriză la care nu vă aşteptaţi. Pe plan financiar lucrurile merg bine.

Săgetător
Aveţi grijă spre cine îndreptaţi săgeata furiei. Există posibilitatea să purtaţi discuţii aprinse cu şeful vostru. Nu este indicat să faceţi acuzaţii. Spre seară vă găsiţi liniştea în compania partenerului.

Capricorn
Fiţi mai prudenţi cu sănătatea voastră. Nu vă mai aventuraţi în conflicte din care puteţi să ieşiţi şifonaţi. Partenerul de cuplu vă face să vă simţiţi apreciaţi şi, desigur, iubiţi.

Vărsător
Vă preocupă mult căminul vostru şi nu mai ştiţi ce să faceţi să fie mai frumos şi mai cald, dar amintiţi-vă vorba: “Omul sfinţeste locul”! Relaţia pe care o aveţi cu partenerul vostru vă face să vă simţiţi împliniţi.

Peşti
Oferiţi sprijinul vostru  familiei şi împărtăşiţi necazurile  pe care le au întâmpinat în această perioadă. Relaţiile cu colegii voştri sunt armonioase, sentiment care vă face să lucraţi cu spor până spre seară. Este bine să mai aruncaţi cu privirea şi la starea voastră de sănătate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed