Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 22 August 2016

Horoscop zilnic Luni 22 August 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Horoscop-zilnic-Luni-22-August-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Gemenii sunt entuziaști, Fecioarele sunt încântate și radiază de fericire iar Peștii sunt fericiți făcând pe alții fericiți.

Horoscop-zilnic-Luni

Berbec

Azi ești foarte prinsă în munca pe care o faci, iar acest lucru îți provoacă o ușoară stare de tensiune. Ar fi bine să ții sub control această stare și să nu o lași să îți afecteze ziua.

Taur

Rutina începe să te supere, însă nu vrei să o lași să-și facă de cap. Cauți ceva interesant de făcut, atât pentru seara aceasta cât și în weekend. Poate vei apela și la câțiva dintre cunoscuți în ceea ce privește activitățile de weekend.

Gemeni

Ai programată o plecare pentru zilele ce vin, însă începi de azi cu pregătirile și bagajele. Ești foarte entuziasmată, iar acest lucru se datorează faptului că nu vei pleca de una singură, cineva drag te va însoți.

Rac

Simți efectele unui act plin de lăcomie pe care l-ai comis zilele trecute. Nu îți stă în fire să faci astfel de lucruri, însă atunci ai reușit să-i lași gură-cască pe toți cei din jurul tău.

Leu

Ar fi bine să dai dovadă de înțelepciune în cursul zilei de azi. Cineva încearcă să îți pună bețe în roate, iar rezultatele acestui act ar putea fi distrugătoare pentru tine. Trebuie să fii atentă și să nu îți pierzi cumpătul.

Fecioară

Demarezi un proiect care ți-ar putea aduce numeroase satisfacții pe viitor, iar acest lucru se va resimți în special pe plan financiar. Nu toată lumea are ocazia să experimenteze fericirea de care vei avea parte în cursul zilei de azi.

Balanță

Descoperi ceva în locuința ta, ceva care pentru tine nu are o valoare atât de mare, mai ales una sentimentală, motiv pentru care vei încerca să te scapi de el. Dacă te vei informa puțin, vei realiza că pentru altcineva ar putea însemna ceva de neprețuit.

Scorpion

Poate este cazul să reevaluezi relația pe care o ai cu cineva. Chiar dacă tu îl vezi ca pe un prieten apropiat, ar trebui să fii conștientă de faptul că relația voatră este mult prea strânsă pentru a fi considerată o simplă relație de amiciție.

Săgetător

Ceea ce intenționezi să faci azi se va dovedi a fi o reală pierdere de timp. Încearcă să prioritizezi lucrurile, iar asta nu numai în cursul zilei de azi, altfel vei avea parte de numeroase pierderi.

Capricorn

Negociezi azi pentru un lucru care ți-ar putea fi de mare folos pe viitor. Nu te lăsa ușor și nu ceda. Oricât de insistentă ar fi cealaltă parte, dacă ai deja setat un rezultat la care vrei să ajungi, nu pleca capul.

Vărsător

Urmează să primești o veste destul de importantă, însă tu nu ești pregătită pentru asta. Chiar dacă știi care este aceasta, cunoști și faptul că va afecta starea ta de spirit, motiv pentru care vrei să mai amâni puțin primirea ei.

Pești

Chiar dacă de obicei preferi să fii tu cea care primește cadouri și are parte de surpize, azi situația va sta exact invers. Tu vei fi cea care va pregăti ceva drăguț pentru cineva drag, însă fericirea sa va fi cea mai mare răsplată pentru tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed