Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 23 Mai 2016 – Fecioarele vor avea parte de câștiguri, iar Peștii vor scăpa de problemele

Horoscop zilnic Luni 23 Mai 2016 – Fecioarele vor avea parte de câștiguri, iar Peștii vor scăpa de problemele

autor Elena Yvette
646 views 3 minute timp de citit

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 23 Mai 2016. Citește Horoscopul zilei de 23 Mai și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop-azi

Berbec

Chiar dacă în primele ore ale dimineții nu prea te simți în apele tale, să nu te îngrijorezi; odată cu trecerea lor, te vei simți din ce în ce mai bine și vei putea finaliza toate sarcinile. Spre seară, vei primi o invitație pe care o vei onora fără a sta pe gânduri.

Taur

De ceva vreme aveai în plan să faci schimbări în ceea ce privește stilul tău de viață, pentru a-l îmbunătăți. Azi va fi ziua ta norocoasă. Cineva ți se va alătura și îți va fi mult mai ușor.

Gemeni

Încă de la prima oră a zilei va trebui să te ocupi de niște treburi birocratice, dar totul va merge conform planului. Dacă nu te descurci cu ceva anume, nu te îngrijora, o persoană pricepută în domeniu se va oferi să te ajute.

Rac

Azi nu îți scapă nimic din vedere și vei reuși să soluționezi o problemă care te bătea la cap de ceva timp. Totul va merge ca pe roate, iar spre finalul zilei vei avea chiar și un motiv pentru care să sărbătorești.

Leu

Deși ai foarte multe cunoștințe, puține sunt cele care ar face sacrificii pentru tine. Azi vei reuși să îți dai seama cine ține cu adevărat la tine și vei fi surprinsă de unele lucruri.

Fecioară

În cursul zilei de azi, vei atinge nivelul financiar la care visai de mult timp. Chiar dacă a fost nevoie de numeroase sacrificii și eforturi, iată că toate acestea îți vor fi răsplătite acum și nimic altceva nu te va bucura mai mult.

Balanță

Azi trebuie să acorzi mare atenție persoanelor din jurul tău. Aveai mici îndoieli în privința unora, dar îți vei da seama că nu aveai niciun motiv de îngrijorare și vei răsufla ușurată.

Scorpion

Încă din zorii dimineții vei primi un telefon care îți va lumina toată ziua, fie este vorba despre un câștig pe care-l așteptai de ceva vreme, fie vei primi o veste referitoare la o activitate ce te interesa foarte mult.

Săgetător

Dacă zilele trecute nu au fost neapărat unele dintre cele mai bune, iată că soarele va răsări azi și pe strada ta. Vei avea parte de o surpriză plăcută la locul de muncă și îți vei da seama că nu toată lumea are intenții rele.

Capricorn

Azi vei reuși să demarezi un proiect cu ajutorul unei finanțări primite. Vei fi foarte încântată, deoarece așteptai de mult timp să primești undă verde, iar azi se pare că este ziua ta norocoasă.

Vărsător

Azi vei avea o scurtă pauză de care vei profita pentru a te relaxa. Lucrurile vor fi destul de lejere, dar, cu toate acestea, vei duce la bun final tot ceea ce aveai programat pentru ziua aceasta.

Pești

În prima parte a zilei trebuie să fii foarte atentă, mai ales dacă ai de a face cu cifre. Seara vei fi mult mai relaxată deoarece un capitol stresant din viața ta va ajunge la final.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies