Horoscop zilnic Luni 24 August 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 24 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Luni 24 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Luni 24 August 2015

Berbec
Berbecul are planuri ambițioase pentru viitorul apropiat. Stelele spun că aveți o capacitate de personal bun, dar s-ar putea să lipsească realismul în evaluarea situației. Este ziua potrivită pentru a vă plănui deschiderea unei afaceri. În dragoste, este important să ascultați dorințele și necesitățile persoanei iubite.

Taur
Ziua de astăzi le permite taurilor să facă ordine în viața lor și să rezolve problemele din trecut. În această zi, taurii vor încerca să își pună temelia viitorului, să devină puternici și de încredere. Timp favorabil pentru autodezvoltare și dobândirea noilor competențe.  În relație nu faceți promisiuni deșarte.

Gemeni
Gemenii pot simți epuizare atât fizică cât și emoțională. În ultimul timp ați lucrat foarte intens, încercați să acordați timp și pentru odihnă. În caz contrar, riscați să fiți nervos și iritabil. Persoanele interesate de dumneavoastră nu își doresc o relație serioasă, nu îi respingeți, ei vă vor putea ajuta în alte domenii.

Rac
Racii trebuie să fie foarte atenți, mai ales în domeniul financiar. Primii bani ar trebui să îi cheltuiți pe cele mai urgente lucruri, tindeți să cheltuiți mult pentru a vă satisface plăcerile. Încercați să vă petreceți mai mult timp cu familia, aveți grijă de animalele de companie.

Leu
Leul trebuie să iși controleze bine emoțiile, sentimentele interioare. Povara problemelor din trecut, eșecul prezentului vă face confuz și vă lipsește spiritul de concentrare. Pentru a nu pierde tot entuziasmul, de la început, astrele vă sfătuiesc să alungați gândurile negative și să faceți ce simțiți cu adevărat. Persoanele apropiate nu prea vă pot ajuta, dar nu le acuzați de indiferență.

Fecioară
Astăzi feciarelor nu li se recomandă să se grăbească să ia inițiativă. Timpul pentru decizii importante încă nu a venit. Riscați să aveți eșecuri în acțiunile pe care le incepeți și vă puteți modifica planurile pe parcurs. Comunicarea și distracția cu cei dragi va servi ca un stimul pentru realizarea obiectivelor propuse.

Balanță
Balanțele trebuie să demonsreze preveziune. Ar trebui să evite acțiunile cu consecințe imprevizibile, preferând tehnici și metode deja dovedite. În timpul zilei, succesul tău depinde în mare măsură de bunăvoința colegilor. Sportul preferat este o oportunitate pentru această seară. Încercați să faceți această activitate împreună cu personele apropiate.

Scorpion
La punerea în aplicare a obiectivelor sale Scorpionii pot întâlni diferite obstacole externe și interne (complexe, temeri). Pe mulți reprezentanți îi cuprinde indecizia, refuzul de a-și asuma responsabilități, frica de viitor. În orice caz, încearcați să vă petreceți o zi productivă făcând ceva util pentru cariera dumneavoastră, relațiile cu cei dragi sau exteriorul casei.

Săgetător
Este o zi destul de pozitivă pentru Săgetător. Este necesar să se creeze planuri atât pentru această zi, dar și cele de viitor. Stele vă avertizează să vă bazați pe succesele dvs. și să aveți mai multă încredere.Treburile pe acasă să consumă multă energie și timp, vă sfătuim să le repartezați la toți membrii familiei.

Capricorn
În această zi astrele sfătuie nativii acestei zodii să nu facă decizii pripite. Cei din jur au o mare influiență asupra stării dvs. de spirit și acțiunilor. Nu vă încredeți deplin în părerea celor din jur, ea poate fi în detrementul lor. Rudele și persoanele de lângă dvs. așteaptă atenție și susținere.

Vărsător
Atitudinea pozitivă de dimineață trebuie păstrată pe tot parcursul zilei. Chiar dacă unele situații vi se par, inițial, de netrecut, nu renunța. Este necesar să se sape mai adânc și toate dificultățile vor fi rezolvate cu ușurință, iar unele dintre problemele vor disparea de la sine. Înțelegerile cu persoana iubită pot preveni certurile.

Pești
Peștii astăzi ar trebui să se concentreze pe finalizarea cazurilor inițiate în ziua precedentă. Este recomandabil de a efectua punerea în aplicare a cât mai multor planuri. Este posibil să aveți de a face cu unele sacrificii (de exemplu, pentru a anula o întâlnire romantică) în beneficiul perspectivelor de viitor (financiar, locuințe, creative).


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news