Horoscop zilnic Luni 31 August 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 31 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Luni 31 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Luni 31 August 2015

BERBEC 21 Martie–20 Aprilie. Semn masculin, de foc, guvernat de planeta Marte, simbol ce oferă zodiei un real potenţial de acţiune, şi o capacitate uimitoare de a lupta.

15 august, mijlocul lunii Cuptor, se anunţă a fi o zi leneşă de vară pentru nativii din zodia Berbec. În virtutea capacităţii lor caracteristice de a savura micile plăceri ale vieţii, această zi aduce nativilor o dorinţă arzătoare de relaxare, de regăsire a sinelui. Nu de puţine ori pe parcursul zilei de azi nativii se vor surprinde meditând asupra unor problematici actuale, sau a unor idei sau gânduri noi. Berbecul cochetează cu ideea unei schimbări, unei reinventări. Astăzi îşi acordă timp pentru suflet.

TAUR 21 Aprilie-21 Mai. Semn feminin, de pământ, guvernat de Venus. Spiritul pragmatic al zodiei este completat de gustul pentru frumos, graţie influenţei lui Venus.

Mijlocul lunii august aduce nativilor din zodia Taur nemulţumiri în ceea ce priveşte stilul de viaţă. Acestora li se pare că regimul alimentar nu mai corespunde, ar încerca noi diete, se documentează în legătură cu noi stiluri alimentare. De fapt, aceştia simt nevoia unei detoxifieri. O simplă cură de sucuri naturale şi vitaminizante ar trebui să înlăture discomfortul.

GEMENI 22 Mai–21 Iunie. Zodie masculină, de aer, guvernată de planeta Mercur. Aceasta îi atribuie volubilitate, spirit comunicativ, înclinaţia spre oratorie.

Nativii din zodia Gemenilor nu se simt tocmai în largul lor în această perioadă. Au dificultăţi de comunicare, în a-şi expune punctul de vedere, lucru acceptat cu atât mai greu cu cât gemenilor comunicarea le este firească şi chiar indispensabilă.

RAC 22 Iunie–22 Iulie. Zodie feminină, de apă, predominant emotională, psihică, guvernată de LUNĂ. Aceasta îi atribuie spiritul romantic, sensibilitatea şi imaginaţia.

Pentru nativii din zodia Rac, august aduce determinare. Hotărârea de a schimba, de a face ceva, de a pune pe picioare o afacere, de se implica în proiecte noi. Astăzi racul se gândeşte mai ales la partea financiară, aspect atipic pentru spiritul său romantic şi visător, şi caută noi oportunităţi în vederea atingerii acestui scop.

LEU 23 Iulie–22 August. Zodie masculină, de foc, activă, guvernată de planeta SOARE. Planeta îi sporeşte autoritatea, voinţa, dorinţa de a răzbate şi de a fi admirat, mereu în centrul atenţiei.

15 august aduce nativilor din zodia Leu chibzuinţa cumva atipică pentru spiritul lor aventurier şi gata de risc. Aceştia calculează, analizează şi fac planuri de viitor. Decid să fie mai chibzuiţi, mai discreţi. Au în vedere schimbări majore în viitorul apropiat, dar decid să nu se hazardeze prematur.

FECIOARĂ 23 August–22 Septembrie. Zodie feminină, de pământ, practică, cu înclinaţii spre partea materială, guvernată de planeta MERCUR. Planeta îi sporeşte spiritul comunicativ, inteligenţa.

În această perioadă nativii din zodia Fecioarei sunt predispuşi la analiza sinelui. Caută să se regăsească, tăinuind chiar lupte interioare destul de acerbe, care au ca finalitate decizii noi, planuri noi, dar toate sub semnul unei incertitudi pe care aceştia nu o înţeleg. Astăzi, Fecioarele nu sunt împăcate.

BALANŢĂ 23 Septembrie–22 Octombrie. Zodie masculină, de aer, predominant intelectuală, mentală, guvernată de planeta VENUS, planetă care îi instigă inclinaţia spre artistic.

Nativii din Balanţă se simt realmente în vacanţă. Aceaştia petrec, se distrează, socializează, în definitiv, pierd vremea cu sau fără rost. Activităţile se dovedesc în final benefice pentru unii, aceştia având acces la informaţii preţioase pentru viitor, dacă cumva din greşeală, în spiritul lor dionisiac se dovedesc a fi la locul potrivit, cu urechile ciulite.

SCORPION 23 Octombrie–21 Noiembrie. Zodie feminină, de apă, emotională, psihică, guvernată de planeta MARTE, planeta care-i sporeste curajul, îndrăzneala.

Astăzi nativii din zodia Scorpionului simt nevoia să se impună, să se facă auziţi. Atenţie însă, perioada aceasta a lunii nu pare sa fie una prielnică confruntărilor. S-ar putea ca balanţa beneficiu-risc să încline mai mult înspre risc. Se recomandă prudenţă sporită.

SĂGETĂTOR 22 Noiembrie–21 Decembrie.  Zodie masculină, de foc, predominant activă, guvernată de planeta Jupiter, planetă care-i atribuie generozitate, spiritualitate.

15 august aduce nativilor din zodia Săgetătorului determinarea; de a face, de a schimba, de a se implica. În perioada aceasta a lunii, mai ales astăzi, nativii sunt activi, sunt plini de viaţă şi de fler, şi sunt entuziastmaţi de ideea unei noi provocări.

CAPRICORN 22 Decembrie–19 Ianuarie. Zodie feminina de pământ, practică, materială, guvernată de planeta SATURN, care-i sporeste spiritul practic.

În această perioadă, Capricornii nu au o stare de spirit tocmai bună. Se simt copleşiţi, asupriţi, neîndreptăţiţi, şi nu în puţine cazuri, justificat. Se menţin greu pe linia de plutire, şi sunt predispuşi la pagube. Sunt anxioşi, şi neliniştişi. Se recomandă precauţie, conştientizarea stării de spirit alterate şi încercarea unei remedieri, măcar provizorie.

VĂRSĂTOR 20 Ianuarie–18 Februarie. Zodie masculină, de aer, intelectuală, mentală, guvernată de planeta URANUS, care îi atribuie inventivitate, dorinţa de schimbare.

Luna august, şi mai ales mijlocul lunii aduce nativilor din această zodie provocări în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Se simt poate limitaţi, sau în cazuri mai grave, chiar încarceraţi, legaţi, şi simt nevoia unei detaşări, a unei perioade scurte de regăsire a sinelui, aspect care nu este neaparat negativ. Totuşi, nu este cazul luării unor decizii pripite, întrucât de multe ori aceste porniri pot fi doar nişte trăiri de moment.

PEŞTI 19 Februarie–20 Martie. Zodie feminină, de apă, emotională, psihică, guvernată de planeta NEPTUN, care îi imprimă intuiţia, spiritul premonitoriu.

În această perioadă, mai ales de la a doua jumătate a lunii încolo, nativii Peşti au numeroase încercări în planul stării de sănătate. 15 august aduce peştilor o senzaţie apăsătoare de stres (principalul factor de la baza problemelor), aceştia simţindu-se presaţi, surmenaţi, obosiţi psihic şi emoţional.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news