Horoscop zilnic Luni 7 Septembrie 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 7 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Luni 7 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Luni 7 Septembrie 2015

Berbec (21 martie – 20 aprilie) –Saturnul aflat în casa a 8-a vă împiedică în mai multe domenii ale vieții. Aveți tendința să avansați mai greu cu munca, pot să apară probleme financiare, dar atenție mai ales la relatiile parteneriale, de cuplu unde se pot ivi conflicte. Cu diplomație și cu mult tact puteți rezolva cu succes aceste lecții de viață.

Taur (21 aprilie – 20 mai) – Astăzi din cauza influenței lui Venus aveți tendința să vă concentrați mai greu, această lipsă de atenție s-ar putea să fie resimțită și pe plan financiar deoarece s-ar putea să cheltuiți mai mulți bani decât e nevoie.

Gemeni (21 mai – 21 iunie) –Ziua de astăzi vă poate aduce un avantaj, noroc sau răsplată în domeniul profesional. Este o zi benefică și pentru afaceri. În clipele de glorie nu uitați să fiți recunoscători față de persoanele care v-au sprijinit până acuma. Cineva din anturaj vă simpatizează, oare dumneavoastră împărtășiți aceași sentimente?

Rac (22 iunie – 22 iulie) – Este o zi norocoasă, benefică, cu multe oportunități pe plan sentimental, este timpul să vă exprimați emoțiile, gândurile să vă eliberați de tendințele de izolare, să ieșiți din carapace și să vă asumați ceea ce sunteți cu adevărat.

Leu (23 iulie – 22 august) –Eliberați-vă de frici și griji, luați soarta în propriile mâini, nu vă lăsați influențate și manipulate de cei din jur, astfel puteți obține rezultatele dorite în ceea ce ați propus și veți beneficia de încredere și respect.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)- Azi se pune accentul pe relații, puteți rezolva cu succes conflictele de la locul de muncă sau pe cele din familie. Aveți șansa să vă confesați partenerului, iubitului dar atenție aceste lucruri trebuie spuse cu calm și încredere.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) –Pot apărea probleme, tensiuni în relația de cuplu peste care veți reuși să treceți cu succes pentru a atinge echilibrul. În cursul zilei veți avea surpriza să efectuați mici excursii sau călătorii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) – Nu prea vă plac compromisurile de aceea sunteți tentați să criticați și să judecați aspru motiv pentru care veți fi puși în fața unor alegeri. Aveți încredere în propriile forțe, astfel veți reuși să treceți cu succes peste obstacole.

Săgetător (24 noiembrie – 20 decembrie) – Datorită poziției benefice a astrelor astăzi vă simțiți în formă, sunteți veseli, încrezători, optimiști, calmi și eficienți. Puteți să începeți să faceți planuri de viitor legat de bani, sau pe plan profesional.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie) –Casa a 10-a traversată de Luna Neagră înseamnă începutul unor probleme în plan profesional ceea ce explică starea de neliniște și agitație. Cu un strop de autocontrol și fermitate puteți să gestionați cu succes aceste probleme. Probabil simțiți nevoia să luați o pauză și să vă reîncărcați bateriile.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) –Astăzi puteți avea senzația că nimic nu iese așa cum ați propus, pot să apară unele confuzii și veți veți avea nevoie să vă retrageți si să contemplați asupra lor. Nu vă lăsați antrenați în tot felul de situații riscante pentru că puteți fi păcăliți ușor.

Pești (19 februarie – 20 martie) –Aveți o vitalitate scăzută, puteți să vă confruntați cu probleme de sănătate, evitați dietele exagerate. Atenție la relațiile de prietenie, înconjurați-vă cu persoane care au efect pozitiv asupra dumneavoastră și evitați persoanele negativiste.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news