HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 8 August 2016 – Gemenii adoptă atitudinea potrivită, Balanțele au un motiv serios de bucurie

Horoscop zilnic Luni 8 August 2016 – Gemenii adoptă atitudinea potrivită, Balanțele au un motiv serios de bucurie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 922 views
Horoscop-zilnic-Luni-8-August-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Gemenii adoptă atitudinea potrivită, Balanțele au un motiv serios de bucurie iar Capricornii sunt mai productivi ca niciodată.

Horoscop zilnic Luni 8 August 2016

Berbec

Te-ai apucat să lucrezi la un mic proiect, însă se pare că motivația de a-l duce la un bun final, în cursul acestei zile, lasă de dorit. Ar fi bine ca alte dăți să încerci să fii hotărâtă și pusă serios pe treabă de la început și până la final.

Taur

Nu prea acorzi atenție banilor cheltuiți de ceilalți membrii ai familiei, însă odată ce aceștia se împuținează, cu toții aveți de suferit. Încearcă să mai arunci un ochi din când în când asupra acestui aspect.

Gemeni

Azi vei putea încheia un capitol din viața ta. Se pare că atitudinea ta față de un anumit aspect lăsa mult de dorit, dar după lungi șire de gândit și analiză profundă, știi exact ce ai de făcut. Nu mai stai și treci la acțiune!

Rac

Depui mult efort pentru a putea finaliza o sarcină ce o aveai programată pentru azi. Chiar dacă ajungi să termini înainte de vreme, mulțumirile și laudele întârzie să apară. Nu trebuie să îți pierzi speranța, cu siguranță vei avea parte de răsplata așteptată mai devreme sau mai târziu.

Leu

Azi va trebui să îți ții nervii în frâu. Anumite discuții te vor scoate din sărite, unele în care nu ești implicată în mod direct, dar reacțiile tale nu pot fi stopate. Ar fi bine să nu „explodezi”, cine știe ce ar putea ieși.

Fecioară

Situația financiară te va supăra într-o oarecare măsură în cursul zilei de azi. Chiar dacă ai vrea să dai vina pe altcineva din cauza lipsei banilor, știi bine că singura vinovată ești tu.

Balanță

Azi vei fi foarte mândră de tine. Reușești să finalizezi un proiect la care ai lucrat în ultima perioadă, iar răsplata primită în schimbul muncii depuse este una mult mai bună decât te așteptai tu să fie.

Scorpion

Reiei legătura cu o persoană care a însemnat cândva foarte mult pentru tine, în special relația avută cu aceasta. Se pare că pe-atunci unele lucruri au rămas neclarificate, iar azi vei avea ocazia să descoperi ceva foarte interesant.

Săgetător

Ziua ta va începe cu un telefon primit din partea unei rude. Se pare că discuția va fi una destul de aprinsă și interesantă, deoarece atât aceasta, cât și gândurile și ideile tale de după, îți vor încărca oarecum conștiința.

Capricorn

Ai planuri mari pentru ziua de azi și nu vrei să lași nici un lucru neterminat. Cu motivația necesară, cu siguranță vei reuși, însă spre final de zi, tot ceea ce îți vei dori va fi să dormi și să te odihnești.

Vărsător

Azi vei fi ușor nemulțumită și iritată de atitudinea unui coleg. Se pare că acesta devine ușor enervant atunci când dorește să obțină ceva, însă va trebui să găsești „pastila” pe care să i-o administrezi pentru a te scăpa de el.

Pești

Ziua de azi va fi una destul de agitată, atât la muncă, cât și acasă. Se pregătește o reuniune de familie, dar cheful tău de a lua parte la aceasta nu este unul sporit. Probabil odată ce veți deschide discuțiile, lucrurile se vor schimba.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed