Horoscop zilnic Marti 1 Septembrie 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 1 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Marti 1 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Marti 1 Septembrie 2015

Ai o decizie importantă și iți este frică să nu faci o greșeală? Verifică-ți horoscopul zilnic și află ce spun astrele despre tine. O zi poate fi mai bună dacă anticipezi ce s-ar putea întâmpla!

Mișcarea planetelor ne influențează pe fiecare dintre noi, și în această zi nu sunt de partea noastră, provocând o instabilitate sentimentelor dar, stai liniștită, armonia nu va fi distrusă. Poți afla mai multe în continuare.

BERBEC. Nu este o zi favorabilă pentru dumneavoastră. Cu toate că în activitățile intelectuale excelați, se pare că dificultățile materiale vă împiedică să vă realizați. Ar trebui să vă axați mai mult pe studiu si pe relațiile cu prietenii. Aveți răbdare!

TAUR. Nu mai faceți o tragedie dacă un fir de păr nu se așează bine. Spiritul critic nu vă îmbunătațește ziua. Spre seară, e posibil să faceți o călătorie care se va finaliza cu o seară liniștită.

GEMENI. Astăzi aveți încredere în propriile forțe și nu duceți lipsă de energie. Satisfacțiile muncii depuse în ultima perioadă nu întârzie să apară. Relația cu persoana iubită decurge excelent.

RAC. Ziua începe plină de energie, cu o mare dorință de muncă. Ar trebui să aveți grijă de sănătate și să nu depuneți mult efort. După-amiază, este posibil să primiți o invitație la o petrecere. Evită discuțiile aprinse cu partenerul!

LEU. Se pare că astăzi sunteți decisă să terminați ce ați început. Afirmarea în societate, relația bună cu persoana iubită vă face să aveți o zi minunată, dar să nu vă pierdeți cumpătarea.

FECIOARĂ. Chiar dacă simtiți că sunteți în stare de mult efort, nu vă supraestimați pentru a evita neplăcerile. O invitație la rude sau niște musafiri nepoftiți ar putea sa apară spre seară.

BALANȚĂ. Începeți dimineața bine-dispusă și cu chef de viață, ceea ce mărește șansa de reușită în activitățile propuse. Chiar dacă, momentan, situația financiară nu vă satisface viitorul este promițătoare. Seara, mergeți la o petrecere cu partenerul de viață.

SCORPION. Investițiile din ultima perioadă se vor concretiza datorită inventivității dumneavoastră. Nu lăsați afacerile să vă controleze viața, neglijența va duce la probleme cu persoana iubită.

SĂGETĂTOR. Aveți succes pe plan social și familial. Evitați discuțiile aprinse cu o persoană mai în vârstă din familie care nu împărtășește aceleași idei cu dumneavoastră.

CAPRICORN. O decizie de ultim moment a șefului vă schimbă ziua. Veți fi nevoită să plecați din oraș, dar totul merge bine și reușiți cu succes să rezolvați problemele apărute. Nu ignorați relațiile sentimentale, tensiunea dintre dumneavoastră și partener nu este una favorabilă.

VĂRSĂTOR. Plină de energie și apreciată de prieteni, veți avea o zi liniștită. Profitați de oportunitățile date de viață și relaxați-vă.

PEȘTI. Predispusă la exagerări, e posibil să aveți o ceartă cu o colegă de serviciu. Evitați divergențele și activitățile stresante!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news