HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 11 August 2015

Horoscop zilnic Marti 11 August 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/03/Horoscop-zilnic-Marti-11-August-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 11 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Marti 11 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

 

Berbec
O zi perfectă de petrecut în liniște, cu telefonul închis și fără acces la internet. Berbecii își vor rezerva timp pentru ei, se vor izola într-un loc liniștit. Singurătatea priește uneori.

Ceva la care sperau de mult timp prinde acum contur. Gândirea pozitivă atrage după sine lucruri pozitive, deci pasul următor este menținerea gândirii pozitive.

O idee dă târcoale nativilor Berbec de ceva timp. Nu e cazul să o ignore, poate fi ceva de viitor care să le aducă multe beneficii.

Taur
Taurii își încep ziua într-o mare grabă. Faptul că sunt dezorganizați le încetinește potențialul de care dispun. Sunt agitați pentru că au multe activități de finalizat într-un timp scurt, dar recompensa este pe măsură.

Persoanele născute în zodia Taur nu acordă prea mare atenție relațiilor interumane, sunt absorbiți de activități superficiale precum statul pe internet și nu sunt prezenți într-o conversație. În curând vor rămâne fără persoanele dragi.

Gemeni
Faptul că au reușit să treacă peste o relație care îi consumau de energie și timp îi bucură pe Gemeni. Acum e timpul să se focuseze pe prezent, să se liniștească și să nu rateze oportunitățile care se ivesc. Prietenii sunt alături, trebuie doar să îi caute.

Gemenii plănuiesc o călătorie cu scopul de a face bani și de a se regăsi. Trebuie să muncească pentru a acoperi unele cheltuieli. Unii oameni trebuie lăsați în spate, nu merită interes.

Un membru al familiei va solicita ajutor Gemenilor. Are nevoie de îndrumare și îi va lua pe ei drept model.

Rac
Racii amână o acțiune a cărei termen limită se apropie. Știu cum să își gestioneze timpul și sunt documentați asupra subiectului, cel mai greu lucru este să înceapă lucrarea. Dimineața este partea zilei în care sunt productivi, ar trebui să schițeze un plan măcar.

Relația de cuplu este perfectă, se completează între ei. Când unul are nevoie de ceva, celălalt știe cum să îl mulțumească. Nativii Rac sunt norocoși la capitolul iubire.

Sănătatea e cu semnul întrebării la persoanele născute sub semnul Racului. O operație făcută mai demult cere o consultație.

Leu
Leii îngreunează relațiile cu oamenii apropiați. Sunt complicați și se fac neînțeleși. O pauza de la viața socială ar prinde bine, oricum duc lipsă de comunicare. Ar trebui să asculte o părere până la capăt înainte să tragă concluziile.

Un telefon dat unei rude  va aduce bucurie pentru Lei. Unele persoane nu sunt o povară, așa cum consideră ei. Fiecare are nevoi speciale si le manifestă diferit.

Bazele puse unui proiect încep să se destrame. Nativii zodiei Leu nu i-au mai acordat atenție și l-au tot amânat. Dacă vor continua astfel, s-ar putea ca altcineva să le fure ideea.

Fecioară
Un gest drăguț le va face ziua mai frumoasă Fecioarelor. Vor primi atenția de care au nevoie. Va fi o zi a sentimentelor arătate fără frică. Dacă până acum le-au ținut ascunse, astăzi este timpul să le scoată la iveală pentru că nu vor avea nimic de pierdut.

Din curiozitate, nativii Fecioară vor învăța un lucru nou. Acum vor știi singuri cum să repare unele stricăciuni din casă. Internetul este vast, pot apela cu încredere când au nevoie de ghidare pas cu pas.

Fecioarele vor fi alături de o persoană bolnavă și vor încuraja. Prezența lor va fi apreciată și utilă. Ar trebui să facă asta mai des.

Balanță
Persoanele născute în zodia Balanță vor trece ușor de la o stare la alta. Astăzi vor fi mai sensibili ca de obicei, orice lucru mărunt îi va supăra. Este bine să se detașeze pe moment de persoanele care știu că le vor aduce o stare de disconfort.

Unele lucruri nu trebuie gândite prea mult, pur și simplu trebuie ignorate. Balanțele trebuie să renunțe la relațiile dăunătoare care le trag în jos. Mai bine ar investi timp în propria persoană. O pauză de la treburile zilnice ar fi recomandată.

Scorpion
Scorpionii sunt răutăcioși și judecă apropiații pentru acțiunile lor. Felul cum pun problema este deranjant pentru că văd oamrnii ca pe niște roboți. Scorpionii tind spre perfecțiune dar sunt conștienți că nu o vor atinge niciodată.

Lecțiile despre viață oferite altora pot ajuta. Însă nativii zodiei Scorpion nu ar trebui să se dea prea mult ca și exemplu. Viața lor nu e perfectă și mai au unele lucruri de îndreptat.

Scorpionii ar trebui să profite de persoana nouă din viața lor. Vor avea multe de învățat mai ales dacă persoana este mai în vârstă.

Capricorn
Marea majoritate a timpului Capricornii și-o petrec printre cărți. Este bine să își selecteze timpul, însă prietenii le simt lipsa de ceva timp. Weekend-ul poate fi unul distractiv dacă vor lua o pauză de la învățat.

Banii sunt o problemă pentru Capricorni în această perioadă. Trebuie să își facă un plan de cheltuială pentru că risipesc banii pe nimicuri. Trebuie luate în considerare mai întâi prioritățile.

Săgetător
Săgetătorii intră în probleme astăzi dar scapă ușor și sunt iertați de apropiați pentru că sunt veseli și simpatici. Sunt ambițioși și perseverenți dar nu își pun planurile în aplicare. Din păcate termenele limită nu pot fi alungate cu zâmbetul pe buze.

Un apropiat îi va pune pe drumuri pe nativii Săgetător. Poate fi destul de enervant, dar nu trebuie să se implice prea tare. Vor depunde efort fizic într-o misiune.

Vărsător
O călătorie în scop de relaxare îi va surprinde pe Vărsători. Uneori munca e distractivă când implică oameni creativi și un loc inspirațional. Însă nu trebuie să se lase duși de val, munca e importantă.

O persoană dragă îi poate supăra pe nativii Vărsător. Nu trebuie luate ca un reproș vorbele, ci ca pe ceva constructiv.

Pești
Peștii vor cunoaște o persoană specială în compania căreia se vor simți foarte liber. Majoritatea timpului îl vor petrece la birou printre foi, dar seara va fi relaxantă.

Alimentația necorespunzătoare din ultimul timp face probleme stomacului. Nativilor din zodia Pești le este recomandat să țină un regim alimentar și să consulte medicul.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed