Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 24 Mai 2016 – Balanțele vor primi vești bune, iar Capricornii vor avea parte de un câștig neașteptat

Horoscop zilnic Marti 24 Mai 2016 – Balanțele vor primi vești bune, iar Capricornii vor avea parte de un câștig neașteptat

autor Elena Yvette
833 views 3 minute timp de citit

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 24 Mai 2016. Citește Horoscopul zilei de 24 Mai și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

horoscop azi

Berbec

O idee pe care ai propus-o acum ceva timp superiorilor tăi va începe să prindă azi contur, unul destul de frumos și promițător. O parte din colegi te vor felicita pentru acest lucru și vei primi chiar și un mic bonus.

Taur

Azi nu prea te implici în multe activități, dar și cele pe care le vei derula îți vor oferi un mic câștig. Vei avea ocazia să te răsfeți puțin spre seară și vei primi chiar și o invitație în această direcție.

Gemeni

Ești foarte relaxată și optimistă. Indiferent de ce vești vei primi, nimic nu va putea afecta starea ta de bine. Ar trebui să încerci să ai această atitudine mai des, îți aduce numai beneficii.

Rac

Azi vei primi undă verde pentru a putea participa la un eveniment care este foarte important pentru tine. Una dintre rude sau prietene ți se va alătura, iar acest lucru te va bucura.

Leu

În cursul zilei de azi, vei reuși să finalizezi anumite sarcini și chiar să te oferi ca ajutor pentru unul dintre colegii tăi de muncă. Acesta va aprecia gestul tău, iar pe finalul zilei te va răsplăti într-un fel la care nu te-ai fi așteptat vreodată.

Fecioară

În primele ore ale zilei, vei primi o veste bună referitoare la o aplicare făcută. Așteptai de multă vreme o schimbare în viața ta și iată că azi lucrurile vor evolua înspre direcția dorită.

Balanță

Una dintre prietenele pe care nu ai mai avut ocazia să le vezi de ceva timp îți va da o veste care te va bucura foarte mult, fie este vorba de o vizită, fie despre o activitate care va avea loc în viitorul apropiat și vă implică pe amândouă.

Scorpion

Partenerul tău de viață și-a dat seama că nu ți-a mai arătat de mult cât te iubește, motiv pentru care azi vei fi răsfățată din plin de către el. Bucură-te de moment și nu te mai gândi la toate treburile pe care le ai de rezolvat; vei avea suficient timp în altă zi.

Săgetător

Începi să te simți mai relaxată și toate problemele pe care le aveai vor dispărea una câte una. Încearcă să nu te mai stresezi cu tot felul de gânduri, totul se așază la locul potrivit atunci când te aștepți mai puțin.

Capricorn

În cursul zilei de azi, vei intra în posesia unei sume de bani la care nu prea te așteptai. Fie îți este recunoscută și răsplătită la adevărata valoare munca depusă, fie vei primi o mică moștenire de la una dintre rudele tale.

Vărsător

Azi vei reuși să te eliberezi de stresul pe care ți l-a provocat una dintre sarcinile pe care le aveai de rezolvat de ceva vreme. Nimic nu te va bucura mai mult, iar restul zilei vei încerca să faci ceva numai pentru tine.

Pești

Una dintre rudele tale îți va da o veste bună. Se pare că lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum te aștepți, iar uneori poți avea parte de surprize mult mai frumoase decât ți-ai putea imagina vreodată.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies