HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 29 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Marti 29 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Horoscop-zilnic-Marti-29-Septembrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 29 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Marti 29 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Se pare că aţi avut, până la urmă, dreptate în ceea ce priveşte o ceartă mai aprinsă cu o persoană dragă, iar aceasta va veni astăzi să va ceară iertare. Va recomandăm să lăsaţi deoparte orgoliul şi încăpăţânarea.

Taur

Astăzi va doriţi să fiţi înconjurat de toată familia, la o masă mare sau la o aniversare. Nu va gândiţi la probleme şi va relaxaţi întru totul după o zi extenuantă la locul de muncă.

Gemeni

Se anunţă veşti bune din punct de vedere sentimental – persoana care va iubeşte necondiţionat vă va da şi mai multe motive pentru a o alege pentru toată viaţa. Decizia se află la dumneavoastră!

Rac

Toată ziua v-o petreceţi pe drumuri, însă strict în favoarea dumneavoastră şi a stării bune de spirit. Va veţi întâlni cu prieteni dragi şi va veţi bucură de cele mai mici activităţi alături de aceştia.

Leu

Va doriţi foarte mult să plecaţi într-o vacanţă, însă, timpul nu vă permite, aşa că veţi fi posomorât cam toată ziua. Mai spre seară vi se va prezenta o persoană de sex opus, care vă va da lumea peste cap.

Fecioara

Veţi primi astăzi o suma de bani destul de mare din partea superiorilor care se declara foarte mulţumiţi de munca depusă de dumneavoastră. Veţi avea o zi foarte bună datorită acestui lucru.

Balanţă

Astăzi veţi cheltui o suma importantă de bani, deoarece a trecut o bună perioadă de vreme de când nu v-aţi mai achiziţionat ceva. Puteţi pune la cale un plan de afaceri alături de un prieten drag.

Scorpion

Treceţi printr-o perioadã destul de dificilă din punct de vedere emoţional, aşa că o persoană dragă va încerca să vă scoată din această stare, ducându-vă la un eveniment pe care l-aţi aşteptat de foarte mult timp.

Săgetător

Vi se întoarce acasă un prieten drag sau chiar persoana iubită după care aţi suferit extrem de mult. Ziua de azi i-o veţi dedica în toatalitate şi veţi avea timp să vă gândiţi şi la planurile de viitor.

Capricorn

Astăzi aveţi mai mult timp liber, deoarece v-aţi terminat destul de repede treaba la birou. Aşa că, veţi dori să staţi mai mult în preajma familiei sau prietenilor, în funcţie de caz şi doleanţe.

Vărsător

Se pare că o iubire mai veche va reveni în peisaj şi vã regândiţi întreaga relaţie cu aceasta pentru a nu mai face aceleaşi greşeli. Din punct de vedere profesional, vi se va propune schimbarea job-ului.

Peşti

Toată ziua veţi fi plecat cu treaba prin oraş – fie pentru plata utilităţilor, fie cu prietenii şi familia. Oricum ar fi, veţi arunca o suma mai mare pe geam pentru mici plăceri, de-a dreptul inutile.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed