Horoscop zilnic Miercuri 16 Septembrie 2015

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 16 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Miercuri 16 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec
Ziua superbă de afară a venit la timp pentru a colora starea ta de spirit. Nu lăsa problemele de orice fel să te afecteze, sănătatea este cea mai importantă.

Taur
Prima parte a zilei se anunță a fi una foarte agitată, ai amânat mai multe proiecte care parcă acum te urmăresc. Ar fi bine să începi să lucrezi la ele în funcție de priorități și să le finalizezi.

Gemeni
Un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp îți apare astăzi în cale. Bucură-te de timpul petrecut cu el pentru a te mai relaxa.

Rac
De ceva timp te gândești dacă persoana de lângă tine este ceea ce îți dorești și din cauza aceasta tot ai căutat motive de ceartă. Astăzi este ziua când trebuie să-ți pui ordine în gânduri, sentimente.

Leu
Lucrezi de ceva timp la un proiect pe care l-ai început cu dreptul. Astăzi vei culege roadele muncii tale; fie vorba de partea materială sau lauda, admirația colegilor, prietenilor.

Fecioară
Simți nevoia să vorbești cu cineva, să-i spui ce ai pe suflet, ce te deranjează. Vrei să te descarci de tot ce ai acumulat până acum și nu știi cui să i te adresezi. Prietenii au și ei problemele lor, de aceea nu uita de persoana cea mai dragă ție din cadrul familiei, ea/el întotdeauna te va asculta.

Balanță
Îți dorești de mult pe cineva, își este dor să iubești din nou, să te mai bucuri de acest sentiment minunat. Nu este destul doar să-ți dorești… Ieși din monotonia zilnică, lasă-te cunoscută, cucerită și cine știe cu cine vei avea ocazia să stai astăzi la o cafea.

Scorpion
Îți planifici concediul de ceva timp și încă nu știi ce locație dintre cele dorite de tine să o alegi. Noi îți recomandăm, având în vedere că elementul definitoriu al zodiei tale este apa, să alegi o destinație exotică în care Soarele sa-ți fie partener toată ziua și valurile mării, oceanului să te ademenească. Aici cu siguranță te vei simți în largul tău.

Săgetător
Te-ai mutat  de ceva timp într-o locuință noua și totuși încă nu te simți în largul tău. Încearcă câteva schimbări, cumpără ceva nou, transformă-ți casa într-un ambient în care să te întorci cu drag de la serviciu.

Capricorn
Este timpul să spui ceea ce simți! Nu lăsa timpul să treacă căutând momentul potrivit. Dacă îți este frică sau nu vrei să-i rănești pe cei din jur acordă-ți câteva minute pentru a-ți alege cuvintele.

Vărsător
Mai multe probleme ți-au afectat relația cu persoana iubită. În ciuda acestor dispute ați discutat și astfel ați ai ajuns la un punct comun. Ziua de astăzi se dovedește a fi mai mult decât prielnică pentru a recupera timpul petrecut în lipsa celui drag.

Pești
Cu puțin curaj și inițiativă aveți toate șansele să demarați o afacere profitabilă. Chiar dacă totul este foarte tentant, te sfătuim să te gândești serios la tot ce urmează.

Abonează-te pe:Yve.ro news