Horoscop zilnic Miercuri 2 Septembrie 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 2 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Miercuri 2 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Miercuri 2 Septembrie 2015

Berbec
Astrele veghează asupra stării tale financiare  astfel că economiile puse deoparte își vor dovedi eficiența. Vei reuși să acoperi o mare parte din datoriile care îți dădeau bătăi de cap și de ce nu, la sfârșitul zilei vei putea petrece în tihnă alături de familie sau prieteni.

Taur
Încearcă să duci la bun sfârșit ceea ce ai început în luna mai și evită să apelezi la tot felul de scuze. Dacă îți rezolvi problemele și proiectele stabilite vei avea parte de satisfacție și câștiguri bănoase nesperate. Pe lângă asta, nu neglija viața intimă și încearcă să găsești răspunsul la o întrebare care îi stă pe suflet partenerului tău.

Leu
Vor ieși la iveală lucruri noi și plăcute despre persoanele dragi din viața ta. Spre seară, vei primi vești noi care te vor determina să îți modifici planurile. Totul se întâmplă din vina lui Mercur retrograd care scoate la lumină aspecte necunoscute ale problemelor care îți dau bătăi de cap.

Fecioară
Un prieten vechi de care îți era dor își va face apariția în viața ta pe neașteptate. Indiferent că va fi vorba despre o vizită, un telefon sau chiar un mail, fii cu ochii în patru. Următoarele zile se pare că îți vor fi planificate de acest incident, dar astfel vei avea timp să îți faci ordine în gânduri.

Balanță
Acordă mai mult timp persoanelor din jurul tău, ascultă-le problemele, visele, preferințele și ia în considerare cerințele și părerile familiei tale. Vei rămâne surprinsă de alegerile pe care le fac copiii tăi sau soțul și va fi o provocare pentru tine dacă le oferi lor oportunitatea de a organiza totul. În unele momente este bine să lași garda jos și să lași deciziile importante în mâna altor persoane.

Scorpion
Neînțelegerile în cuplu nu întârzie să apară așa că adoptă o atitudine precaută. Nu lăsa ca planurile tale să fie date peste cap din pricina unei mici altercații. Pe plan financiar trebuie să știi că munca îți va fi răsplătită însa statul degeaba nu va îngreuna portofelul ci doar va relaxa mușchii faciali.

Capricorn
Musafirii bat la ușă deși poate nu ai dispozitie să îi primești. Simti cum toate treburile casei și cele de la servici te copleșesc și nu poți ține pasul cu cei din jur. Poate o escapadă într-un oraș nou sau la munte este binevenită. Ține capul sus și mergi înainte deoarece doar tu poți ține situația sub control.

Gemeni
Te bucuri de mult prea mult timp liber, te relaxezi la fiecare ocazie care se ivește și te preocupă doar lucrurile care îți fac plăcere. Nu este momentul prielnic să îți faci planuri de viitor. Profită de momentele frumoase și lasă grijile în seama altora.

Rac
Indiferent de ce este vorba schimbările nu sunt pe placul tău. Nu reacționezi bine la lucrurile noi. Ziua decurge într-un ritm propriu în care simți că nu te încadrezi și nu îți găsești locul, deci lasă totul să evolueze natural și încearcă să intervii doar atunci când te temi că vei pierde ceva important. De asemenea investițiile pot deveni o povară mult prea mare pentru bugetul întregii familii.

Vărsător
Te-ai gândit până acum să faci un gest frumos involuntar pentru cineva necunoscut? Poate că e timpul să arăți mai multă compasiune asupra celor din jur chiar dacă nu este vorba despre cineva din familie sau dintre prieteni. Arată că poți fi un suflet generos pentru că și astrele se vor dovedi darnice cu tine. Câștigurile de la sfârșitul lunii te vor ajuta să alegi cadoul potrivit pentru cineva deosebit din viața ta.

Pești
Rămâi optimist indiferent de conjunctura în care te afli. Dacă lucrurile nu merg așa cum ai plănuit, nu lua în seamă și mergi mai departe cu zâmbetul pe buze și capul ridicat.
Întâmplările mai puțin fericite ce vor avea loc în viața de cuplu te vor obliga să faci schimbări majore. La servici te înțelegi bine cu colegii iar șeful îți va răsplăti meritele.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news