HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 29 Iulie 2015

Horoscop zilnic Miercuri 29 Iulie 2015

autor Elena Yvette
1,K views 4 minute timp de citit

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 29 Iulie 2015. Citeste horoscopul zilei de Miercuri 29 Iulie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Miercuri 29 Iulie 2015

Se spune că atunci când apar probleme, comunicarea este cheia succesului, dar nu tot timpul funcționează. Nu are rost să se bată la uși închise, fiecare trebuie să continue să existe în propriul fel.

Banii sunt o problemă, mai ales cei care au datorii sunt expuși la neplăceri. Ziua se va încheia bine în propriul cămin.

Berbec
Înconjurați în permanență de oameni, Berbecii vor căuta liniște și singurătate. La muncă pauzele vor fi un adevărat dar ceresc de care vor profita fiecare secundă.
Familia încearcă să mulțumească pretențiile Berbecilor. Sunt capricioși și au nevoie de atenție având în vedere că trec printr-o perioadă dificilă în iubire.

Taur
Taurii sunt leneși astăzi și nu vor fi prea productivi la muncă. În situații de acest fel cel mai bine ar fi să își ia o zi liberă. Starea lor de plictiseală îi va afecta și pe ceilalți.
Noul hobby prinde contur prin activitățile pe care Taurii le fac, iar prietenii se arată încântați și doresc să contribuie fiecare cu ceva.

Gemeni
Lipsa de energie a Gemenilor afectează potențialul de a duce la sfârșit sarcinile. Tot ce se află în jurul lor li se pare fără sens și preferă să se ascundă într-un colț și să rămână acolo. Zile ca acestea vor fi tot timpul, trebuie să învețe să iasă din zona de confort și să înfrunte rutina.

Rac
Frica de necunoscut le va pune Racilor semne serioase de întrebare. Nu sunt siguri dacă ceva nou din viața lor merită efortul. Problema trebuie analizată mai atent.
Racii și-au propus de ceva timp să facă un lucru nou, dar se împiedică de probleme organizatorice. Pot cere oricând ajutorul unui prieten.

Leu
Mândria de care dau dovadă Leii îndepărtează oamenii din jur, care s-au săturat să audă laude.
Leii vorbesc doar despre succesul lor și exagerează în multe privințe, doar pentru a se simți superiori. În ritmul acesta vor pierde oameni apropiați.

Fecioară
Nativii Fecioară sunt nehotărâți în privința partenerului de viață. Lipsa de compatibilitate asupra viziunii carierei va isca mici sau mari certuri cu privirela bani sau la timpul pierdut.
Cei născuți în zodia Fecioară au un proiect de realizat și se gândesc prea mult la detalii. Trebuie doar să îl înceapă și ideile vor veni de la sine.

Balanță
Ideile îndrăznețe ale Balanțelor dau bătăi de cap colegilor de muncă. Înainte de implicarea într-o activitate ar trebui să fie mai selectivi cu partenerii de lucru. Nu are rost să se implice în proiecte nonconformiste dacă nu sunt toți pe aceeași lungime de undă. Totuși, nu ar trebui să renunțe la acest proiect.

Scorpion
Scorpionii sunt dezamăgiți în dragoste pentru că nu primesc atenție. În mare parte își provoacă singuri supărările pentru că au așteptări prea mari.
O întâlnire importantă își va pune amprenta pe viitorul Scorpionilor. Va decide asupra carierei și dezvoltării personale. Trebuie să dea tot ce e mai bun din ei.

Săgetător
Săgetătorii aleg să vadă partea proastă a lucrurilor din jur. Au impresia că Universul complotează împotriva lor, când ei înșiși atrag lucrurile negative. O pauză de la muncă ar fi recomandată pentru a petrece timp în liniște și în afara stresului. Dacă vor medita la propria persoană, vor realiza că nimic nu e atât de grav precum pare.

Capricorn
Succesul este în dreptul Capricornilor. Au muncit mult și acum se bucură de rezultate. Nu trebuie să se oprească aici, încă e drum lung până să ajungă unde își doresc.
Persoana iubită cere prea mult și Scorpionii se simt sufocați de parcă ar fi o situație fără ieșire. Trebuie să își păstreze calmul și să găsească momentul oportun pentru a discuta.

Vărsător
Vărsătorii trec prin momente confuze, se simt goi pe dinăuntru. O persoană îi pune în situații incomode și refuză să comunice. Nu trebuie de insistat, cel mai bine e să ia o pauză.
Dacă un plan nu a funcționat, nativii zodiei Vărsător nu trebuie să se descurajeze pentru că mai există infinite soluții. Organizarea este importantă, poate ar trebui să își facă o listă cu cele necesare.

Pești
Peștii sunt solicitați fizic astăzi, pot prelua rolul de șofer. Vor avea de livrat niște acte, de încheiat contracte.
Acasă atmosfera este plăcută, poate avea loc o aniversare. Prietenii vor veni cu tot felul de propuneri pentru weekend, nu trebuie ignorate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed