HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 30 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Miercuri 30 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Horoscop-zilnic-Miercuri-30-Septembrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 30 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Miercuri 30 Septembrie 2015 si afla ce-ti prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Simţiţi nevoia de a va recrea, aşa că vă luaţi câteva lucruri necesare şi plecaţi fără a va gândi prea mult, alături de un prieten drag. Din punct de vedere sentimental, începeţi să va gândiţi serios la căsătorie.

Taur

Toată ziua va fi liniară, fără prea multe peripeţii, însă spre seară veţi avea parte de o adevărată distracţie alături de persoana iubită. Mare grijă la diferite incidente care se pot întâmpla.

Gemeni

Veţi avea o discuţie extrem de serioasă cu persoana iubită, iar aceasta va înţelege în totalitate punctul dumneavoastră de vedere. Tot ce mai lipseşte este să va puneţi ordine în viaţă.

Rac

Astăzi veţi fi fericit şi veţi zâmbi foarte mult. Aveţi un tonus extraordinar, multă energie şi chef de muncă. Cei din jurul dumneavoastră se declara de-a dreptul norocoşi că le sunteţi alături.

Leu

Persoana iubită vă va surprinde cu o cină la lumina lumânărilor pentru a va dezvălui un secret mai mare. Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune exact ce vă vine pe limbă, deoarece puteţi răni grav.

Fecioară

Sunteţi invitat de onoare în cadrul unui eveniment unde trebuie să cotizati destul de serios pentru a nu ieşi cu reputaţia pătată. Va gândiţi la o nouă afacere, în care vă puneţi toate bazele.

Balanţă

Nu sunteţi persoana care se plictiseşte, dar astăzi chiar nu aveţi deloc timp pentru absolut nimic. Uitaţi lucruri importante şi apar mici discuţii cu partenerul de viaţă, care se simte nevoit să rezolve lucrurile în urma dumneavoastră.

Scorpion

Astăzi sensibilitatea atinge cote maxime – va este dor de casă sau doar de anumite persoane cu care nu aţi mai intrat în contact de foarte multă vreme. Nimeni nu reuşeşte să va scoată din stare.

Săgetător

Trebuie să depuneţi mai mult efort, decât o faceţi în prezent, pentru a avea parte de succesul dorit. Relaţia cu partenerul de viaţă este uşor instabilă, aşa că veţi avea de luat o decizie hotărâtoare.

Capricorn

Aveţi foarte mulţi admiratori în această perioada, însă, doar unul îşi va lua inima în dinţi şi va susţine în faţa dumneavoastră ceea ce simte. Dacă sentimentele nu sunt de ambele baricade, mai bine nu vă implicaţi.

Vărsător

O persoană din anturajul dumneavoastră va încerca să se apropie mai mult decât este cazul. Veţi primi veşti din partea unui membru al familiei, care vor duce automat la o zi întoarsă pe dos.

Peşti

Va doriţi în preajmă cât mai multe persoane – nu neapărat că v-ar fi dragi, ci doar pentru că simţiţi nevoia de atenţie. Spre după amiază, veţi fi nevoit să faceţi câteva drumuri în interes de serviciu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed