HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 9 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Miercuri 9 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Horoscop-zilnic-Miercuri-9-Septembrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 9 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Miercuri 9 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Viața ta sentimentală e pe cale să se schimbe. Dacă nu ești angajată într-o relație, azi s-ar putea să întâlnești pe cineva care se simte atras de tine. În plan profesional, toate sunt exact așa cum trebuie, iar asta se datorează în special optimismului tău și dorinței de a reuși.

Taur

Se anunță mari schimbări în ceea ce privește viața profesională. S-ar putea să primești un telefon, mail sau un mesaj care anunță colaborări importante și de viitor. Ai grijă la administrarea bugetului, pentru că o decizie greșită îți poate afecta economiile și planurile pe termen lung.

Gemeni

Treci printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental și asta doar pentru că tinzi să te legi de orice greșeală a partenerului tău de viață. Încearcă să îi observi și părțile bune care nu sunt deloc puține. Nu lăsa ca stresul de la munca să intervină între voi doi.

Rac

Deși simți nevoia de a te arăta impunătoare și dominantă în relația cu partenerul, ar fi indicat să îi asculți și lui părerile. Deciziile cele mai bune se iau în doi.

Leu

Îți dorești să faci niște schimbări în viața ta, iar pentru a reuși trebuie să te detașezi de trecut. Încearcă să acorzi mai multă atenție vieții personale și acceptă să ieși alături de prietenii tăi. Un weekend departe de aglomerația din oraș s-ar putea să fie tot ce ai nevoie pentru a te reîncărca cu energie.

Fecioară

Ai muncit din greu în ultima perioadă și te gândești să îți iei câteva zile libere. Ar fi o idee bună să le petreci alături de cei dragi care, datorită programului tău încărcat, au ajuns să îți simtă destul de mult lipsa.

Balanță

De o perioadă încoace încerci să reiei niște legături mai vechi, dar soarta nu pare a fi de partea ta. Totuși, nu renunța și ține cont și de faptul că unele persoane nu acceptă schimbarea dintr-o dată, ci treptat.

Scorpion

Dacă îți dorești ca relația ta sentimentală să se îmbunătățească, atunci lasă la o parte gelozia și posesivitatea. Partenerul tău se simte amenințat de caracterul tău dominant și asta îl îndepărtează. Ține minte că o relație se bazează pe iubire, comunicare, încredere și respect față de persoana iubită.

Săgetător

Persoana iubită te înconjoară cu dovezi clare de afecțiune și așteaptă același lucru și de la tine chiar dacă nu iți spune asta. Ar fi momentul să te decizi dacă vrei să continui relația sau nu, pentru că partenerul tău a început să facă planuri de viitor pentru voi.

Capricorn

E timpul să treci peste frica de a te atașa din nou de cineva. Dacă ai fost rănită o dată, nu înseamnă că asta se va întâmpla mereu. Deschide-ți inima pentru că niciodată nu știi de unde ar putea să apară alesul tău și ar fi bine să nu îl ratezi.

Vărsător

Dai dovadă de multă creativitate și originalitate în proiectele profesionale și asta nu poate să însemne decât un singur lucru: șeful tău te-a luat în ochi buni. Dacă vei continua tot așa, curând te vei putea aștepta la o promovare.

Pești

E timpul să faci ceva pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, deoarece te așteaptă cheltuieli mari. În plan sentimental, te bucuri de momente de neuitat alături de persoana iubită, care nu încetează să te surprindă cu dovezi de afecțiune.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed