Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 18 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Vineri 18 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
850 views 3 minute timp de citit

Se anunţă schimbări din toate punctele de vedere, situaţii tensionate şi momente fericite pentru cei încrezători. Tensiunea şi impulsul trebuiesc evitate în această zi pentru a putea privi partea benefică şi frumoasă a zilei de astăzi.

Horoscop zilnic Vineri 18 Septembrie 2015

Berbec – Planurile nu coincid cu ceea ce va propuneţi, iar în cursul zilei o veste neaşteptată se va ivi. Va aflaţi între două lucruri extrem de importante, iar alegerea pe care o veţi lua va avea consecinţe pe termen lung.

Taur – Veţi întâmpina provocări pe tot parcursul zilei care va vor pune în situaţii delicate. Este o zi prielnică pentru schimbări majore, mai ales în zona profesională. Este o zi favorabilă pentru a sărbători un eveniment important.

Gemeni – începutul zilei va aduce o veste mai puţin bună pe plan profesional. Nu va descurajaţi pentru că  a două jumătate a zilei anunţă câştig de bani, pe care îi veţi investi în ceva ce va doreaţi de mult.

Rac –Aţi realizat problemele din timp, astfel încât începând de astăzi toate lucrurile se vor rezolva de la sine. Aveţi parte de plimbări în a două jumătate a zilei care va vor face ziua mai frumoasă.

Leu – Este o zi prielnică pentru evoluţie şi mobilitate. Va faceţi remarcat la locul de muncă, astfel încât fericirea se va putea citi pe chipul dumneavoastră. Aprecierile celor din jur vor conta pe viitor.

Fecioară – Lucrurile nu merg aşa cum va doriţi, iar în prima parte a zilei sunteţi nervos. Rezolvaţi problemele cu calm şi răbdare. Spre seară conflictele nu întârzie să apară, prin urmare păstraţi-va calmul.

Balanţă – Ziua de joi anunţă relaţii tensionate în cercul de prieteni şi în familie. Evitaţi conflictele şi bucuraţi-va de calmul celor din jur. Spre seară, sfatul unui prieten o să va ajute în luare unei decizii.

Scorpion – Surprizele sunt la tot pasul, iar schimbările sunt  remarcabile şi de durata. Carieră profesională capătă contur, iar suportul din partea celor dragi este garantat. Păşiţi mărunt, dar sigur.

Săgetător – În prima jumătate a zilei apar probleme în cadrul locului de muncă. Nu ignoraţi tensiunile, ci încercaţi să rezolvaţi pentru un ambient plăcut. Luaţi deciziile cu calm şi răbdare, astfel încât toate lucrurile să fie aşa cum va doreaţi.

Capricorn – Luaţi deciziile cu inima şi ascultaţi-va intuiţia. Oamenii dragi va pot ajută în situaţii critice. Deciziile pripite nu sunt de viitor. Luaţi cea mai bună decizie, deoarece veţi beneficia de suportul celorlalţi pentru o durata medie de timp.

Vărsător – Este o zi importantă pentru schimbări, mai ales în carieră profesională şi în relaţia de cuplu. Deciziile pe care le veţi lua se vor oglindi în viitor, iar cei din jur vor fi mândrii de decizia luată.

Peşti – Schimbările neaşteptate vin din zorii zilei. Acceptaţi ajutorul celorlalţi, dar nu va lăsaţi influenţat. Conştientizaţi şi folosiţi-vă de avantajele pe care le deţineţi, astfel încât să luaţi cele mai bune decizii.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies