HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 2 Octombrie 2015

Horoscop zilnic Vineri 2 Octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 778 views
Horoscop-zilnic-Joi-1-Octombrie-20151 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 2 Octombrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri 2 Octombrie 2015 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop azi Joi 1 Octombrie 2015

Berbec

Sunteţi uşor recalcitrant astăzi şi din această cauză, ar fi de recomandat să evitaţi lucrul cu alte persoane. Găsiţi-va calmul în activităţile relaxante şi bucuraţi-vă de restul zilei în tihnă.

Taur

Astăzi încercaţi să mergeţi pe jos mai mult sau să faceţi orice alt tip de mişcare, deoarece organismul se resimte şi-şi cere drepturile. Sunteţi predispus la tot felul de incidente aşa că fiţi cu ochii în patru.

Gemeni

Chiar dacă cu greu va puteţi stăpâni ieşirile nervoase, astăzi trebuie să faceţi un efort în plus. Nu vã vor aduce nimic bun discuţiile în contradictoriu, ba mai mult decât atât, veţi pierde sume importante de bani.

Rac

Astăzi ar trebui să vã ocupaţi mult mai mult de dumneavoastră şi de sănătate. Relaxaţi-vã, calmaţi-vã sau chiar râdeti mai mult pentru a va induce starea de bine. Seara o veţi petrece alături de persoana iubită.

Leu

Încă de dimineaţă veţi fi bruscat cu multe veşti şi noutăţi la care nu v-aţi fi aşteptat să apară atât de curând. Va simţiţi uşor dat peste cap şi trebuie să va regândiţi planurile.

Fecioară

Sunteţi extrem de sensibil astăzi şi tot ce e în jur reuşeşte să vă enerveze la culme. Încercaţi pe cât posibil să vã menajati partenerul de viaţă sau prietenii faţă de aceste scăpări nervoase, deoarece veţi ajunge la adevărate certuri nedorite.

Balanţă

Astăzi va lipseşte răbdarea întru totul şi din această cauza vă puteţi grăbi, ori cu deciziile ori cu aplicarea planului ce a fost gândit mai bine de o lună de zile. Dacă nu vă temperaţi, veţi da cu piciorul la tot.

Scorpion

Sunteţi o persoană extrem de ambiţioasă, doriţi să faceţi totul de unul singur, însă, astăzi trebuie să acceptaţi şi ajutor din partea persoanei iubite. Seara veţi participa la un eveniment de mare anvergură.

Săgetător

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar şi un membru al familiei, ceva mai înstărit, se oferă pentru un ajutor mai mult decât binevenit. Lăsaţi orgoliul la o parte!

Capricorn

Sunteţi extrem de agitat încă de dimineaţă şi nu ştiţi ce să faceţi mai repede. Aveţi nevoie de o sumă mare de bani urgent şi mergeţi la prieteni buni pentru a vă împrumuta. Este o zi agitată.

Vărsător

Nervozitatea îşi face apariţia încă de dimineaţă la locul de muncă, unde vă veţi afla într-o discuţie în contradictoriu cu unul dintre superiori. Fiţi diplomat şi veţi ieşi basma curată din toată această încurcătură.

Peşti

Răbdarea vă lipseşte cu desăvârşire astăzi şi aveţi tendinţa să împingeţi oamenii de la spate doar pentru a ieşi aşa cum vă doriţi. În a două parte a acestei zile, partenerul de viaţă vă va pune în faţa unei decizii importante.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed