HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 23 Octombrie 2015

Horoscop zilnic Vineri 23 Octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 957 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Horoscop-zilnic-Vineri-23-Octombrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 23 Octombrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri 23 Octombrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

            Dacă aveţi o funcţie de răspundere, astăzi ar fi bine să nu luaţi prea multe decizii, pentru că s-ar putea ca acestea să nu fie tocmai bune în viitorul apropiat. Partenerul de cuplu vă provoacă la noi activităţi pentru casă.

Taur

            Partenerul de cuplu vă face reproşuri că nu îi acordaţi destulă atenţie. Este posibil să apară un câştig bănesc. Din punctul de vedere al sănătăţii, nu staţi excelent. Cu puţin curaj şi cu o programare la medic, vă veţi simţi mult mai bine.

Gemeni

            Priorităţile zilei de astăzi au amprentă judiciară. Sunteţi puşi să rezolvaţi chestiuni mai vechi ce au nevoie de acte, în mod special legalizarea unor proprietăţi. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă susţine în demersurile pe care le veţi face.

Rac

            Vei reuşi să îţi aduci viaţa într-un punct de echilibru pentru o scurtă perioadă. Nu uitaţi că şi dorinţele celui de lângă voi sunt importante. Se recomandă mai multă prudenţă în gestionarea conflictelor.

Leu

            Este momentul să începeţi să faceţi economii. Nu mai aruncaţi banii pe fereastră. Nici cu sănătatea nu staţi grozav. Vă veţi găsi o nouă ocupaţie ce vă va răpi destul timp. Este un lucru bun, tocmai pentru că vă face să fiţi mult mai optimişti.

Fecioară

Dacă cu dragostea staţi foarte bine, iată că nici cu banii nu staţi rău. Se pare că astrele vă favorizează şi treceţi prin momente de bun augur. Pe plan profesional, proiectele vechi capătă noi direcţii de dezvoltare.

Balanţă

            A venit momentul să vă ascultaţi inima. Câteodată e bine să luaţi decizii mai mult pentru persoana voastră şi mai lăsaţi şi pe alţii să se gândească la ei. Petreceţi mai mult timp în compania familiei.

Scorpion

În familie, totul merge bine. La locul de muncă, şeful vă apreciază şi vă dă noi responsabilităţi. Cuvântul de bază ce vă defineşte astăzi este perseverenţa.

Săgetător

            Dedicaţi mult timp carierei voastre şi mai puţin familiei. Cu timpul acest lucru va fi observat şi veţi fi puşi în faţa unor discuţii neagreabile. Încercaţi să echilibraţi balanţa carieră-familie.

Capricorn

            Vă bate gândul să plecaţi într-o călătorie ca să vă relaxaţi. Fiţi cu băgare de seamă dacă şi partenerului vostru îi convine decizia pe care aţi luat-o fără să îl consultaţi. Nu încercaţi să vă impuneţi pentru că aveţi mari şanse să ieşiţi “şchiopătând”.

Vărsător

            În familie predomină o stare nemaipomenită de bucurie. Sunteţi firavi în ceea ce priveşte sănătatea. Fiţi mai prudenţi în relaţia cu şeful vostru. Nu vă umflaţi în pene dacă veniţi cu o idee mai bună decât a lui.

Peşti

            Vă gândiţi la o modalitate să îi dovediţi partenerului vostru cât de mult înseamnă în viaţa voastră, mai ales că, în curând va fi ziua voastră. Nu ezitați să pregăriți şi o cină romantică.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed