Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 23 Septembrie 2016

Horoscop zilnic Vineri, 23 Septembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 845 views
Horoscop-zilnic-Vineri-23-Septembrie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Gemenii reușesc să fie imuni la factorii externi, Leii au parte de una din cele mai bune zile, iar Balanțele se încarcă cu energie pozitivă peste tot pe unde merg.

Gemenii reușesc să fie imuni la factorii externi, Leii au parte de una din cele mai bune zile iar Balanțele se încarcă cu energie pozitivă peste tot pe unde merg. Berbec Nici tu nu reușești să îțelegi din ce motiv, însă gândul tău zboară numai la viața de cuplu. Probabil unele mici discuții purtate în trecut au reușit să te dea peste cap și îți imaginezi tot felul de lucruri din cauza lor. Taur Dacă vrei să îți atingi obiectivele propuse, ar fi bine să nu lași să treacă nici măcar o secundă fără a face ceva în privința lor. Chiar dacă mai ai timp, ar fi bine să faci tot ceea ce poți cât mai curând. Gemeni Ziua ta va fi una destul de agitată, însă chiar și așa vei reuși să duci la bun final tot ceea ce ți-ai propus pentru această zi. Se pare că factorii negativi din preajma ta nu reprezintă deloc o piedică pentru tine, lucru care este unul de admirat. Rac Ar fi bine ca azi să pui mai mult accent pe odihnă și relaxare, atât cât îți este cu putință. Uneori stresul poate fi cel mai mare inamic al sănătății tale, așa că ar fi bine să ții cont de acest lucru, atât azi cât și pe viitor. Leu Ziua de azi pare a fi una dintre cele mai bune zile pentru tine din această săptămână. Reușești să faci față la toate provocările care apar pe parcursul zilei și ai onoarea de a face pe cineva fericit prin intermediul unui sfat pe care i-l oferi. Fecioară Este o zi ideală pentru a te concentra în totalitate asupra carierei tale. Vei avea ocazia să deprinzi niște cunoștințe noi în domeniul în care activezi sau cel în care ți-ai dori să intrii, așa că ar fi bine să îți focusezi toată atenția asupra acestui aspect. Balanță Indiferent unde te aflii azi, atmosfera va fi una cât se poate de plăcută și călduroasă. Ești întâmpintă cu zâmbete și voie bună și se pare că vei avea ocazia să cunoști o persoană nouă, una care va fi mult timp alături de tine de acum înainte. Scorpion Ești pusă între ciocan și nicovală azi. Nu știi ce cale să alegi și întâmpini unele dificultăți în această privință. Poate ar fi bine să ții cont de un sfat primit din partea unui cunoscut, unul care știe mereu ce vorbește. Săgetător Azi ești mai zen ca oricând și nu vrei să lași pe nimeni să îți strice această stare. Chiar și așa, unele persoane vor să te calce pe nervi intenționat, iar asta doar pentru a nu se simți ei cei vinovați sau frustați din cauza unui anumit aspect ce ține de locul de muncă. Capricorn Încearcă să nu te lași atras de acele plăceri care știi că sunt unele vinovate. Nu te mai lăsa mereu dusă de val și încearcă să pui piciorul în prag hotărâtă atunci când este cazul. Vărsător În prima parte a zilei ai ocazia să reiei legătura cu o veche cunoștință. Se pare că ultima voastră întâlnire nu a avut un final prea fericit, motiv pentru care, ar fi bine ca măcar tu să îndrepți situația. Pești Cauți să ai parte de puțină liniște, motiv pentru care vei sta puțin izolată de cei din jur. Ești în căutarea unor răspunsuri și simți nevoia să stai doar tu cu tine pentru a le putea găsi.

Berbec

Nici tu nu reușești să înțelegi din ce motiv, însă gândul tău zboară numai la viața de cuplu. Probabil unele mici discuții purtate în trecut au reușit să te dea peste cap și îți imaginezi tot felul de lucruri din cauza lor.

Taur

Dacă vrei să îți atingi obiectivele propuse, ar fi bine să nu lași să treacă nici măcar o secundă fără a face ceva în privința lor. Chiar dacă mai ai timp, ar fi bine să faci tot ceea ce poți cât mai curând.

Gemeni

Ziua ta va fi una destul de agitată, însă chiar și așa vei reuși să duci la bun final tot ceea ce ți-ai propus pentru această zi. Se pare că factorii negativi din preajma ta nu reprezintă deloc o piedică pentru tine, lucru care este unul de admirat.

Rac

Ar fi bine ca azi să pui mai mult accent pe odihnă și relaxare, atât cât îți este cu putință. Uneori, stresul poate fi cel mai mare inamic al sănătății tale, așa că ar fi bine să ții cont de acest lucru, atât azi cât și pe viitor.

Leu

Ziua de azi pare a fi una dintre cele mai bune zile din această săptămână pentru tine. Reușești să faci față tuturor provocărilor care apar pe parcursul zilei și ai onoarea de a face pe cineva fericit prin intermediul unui sfat pe care i-l oferi.

Fecioară

Este o zi ideală pentru a te concentra în totalitate asupra carierei tale. Vei avea ocazia să deprinzi niște cunoștințe noi în domeniul în care activezi sau cel în care ți-ai dori să intri, așa că ar fi bine să îți concentrezi toată atenția asupra acestui aspect.

Balanță

Indiferent unde te afli azi, atmosfera va fi una cât se poate de plăcută și călduroasă. Ești întâmpintă cu zâmbete și voie bună și se pare că vei avea ocazia să cunoști o persoană nouă, una care va fi mult timp alături de tine de acum înainte.

Scorpion

Ești pusă între ciocan și nicovală azi. Nu știi ce cale să alegi și întâmpini unele dificultăți în această privință. Poate ar fi bine să ții cont de un sfat primit din partea unui cunoscut, unul care știe mereu ce vorbește.

Săgetător

Azi ești mai zen ca oricând și nu vrei să lași pe nimeni să îți strice această stare. Chiar și așa, unele persoane vor să te calce pe nervi intenționat, iar asta doar pentru a nu se simți ei cei vinovați sau frustați din cauza unui anumit aspect ce ține de locul de muncă.

Capricorn

Încearcă să nu te lași atrasă de acele plăceri despre care știi că sunt unele vinovate. Nu te mai lăsa mereu dusă de val și încearcă să pui piciorul în prag hotărâtă atunci când este cazul.

Vărsător

În prima parte a zilei ai ocazia să reiei legătura cu o veche cunoștință. Se pare că ultima voastră întâlnire nu a avut un final prea fericit, motiv pentru care ar fi bine ca măcar tu să îndrepți situația.

Pești

Cauți să ai parte de puțină liniște, motiv pentru care vei sta puțin izolată de cei din jur. Ești în căutarea unor răspunsuri și simți nevoia să stai doar tu cu tine pentru a le putea găsi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed