HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 25 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Vineri 25 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Horoscop-zilnic-Vineri-25-Septembrie-2015 in Horoscop pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 25 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri 25 Septembrie 2015 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop zilnic Vineri 25 Septembrie 2015

Citește horoscopul de azi și vei găsi  sfaturile astrologice  potrivite pentru a-ți face ziua mai ușoară.

Berbec
Ce se întâmplă cu tine astăzi? Simți dintr-o dată  o dorință aprinsă de a termina în grabă toate activitățile de la serviciu și de a-i impresiona pe ceilalți. Nu-i nevoie, pentru că cei din jurul tău cunosc deja potențialul tău ridicat. Dacă, însă,  este vorba de un proiect urgent, încearcă să ceri totuși o mână de ajutor.

Taur
Dacă trebuie să mergi la un curs în seara aceasta, poți să alegi niște activități mai relaxante în cursul zilei. Citește un roman de dragoste în locul literaturii clasice. În acest fel te vei destinde și vei putea merge la curs cu mintea odihnită pentru a absorbi cunoștințe interesante.

Gemeni
Astăzi ești tare nehotărâtă. Îți dorești pe de-o parte să stai acasă singură și să te relaxezi, dar pe de altă parte simți nevoia să ieși și cu prietenii. Totuși, dacă nu ai chef de bârfe, le poți spune prietenilor să ieșiți altădată. Mai bine îți iei o ciocolată caldă și te uiți la un film.

Rac        
Ai de îndeplinit o sarcină dificilă și nu ai primit niciun fel de indicație?  Nu-i de mirare că  te simți frustrată și confuză. Dacă nu ai niciun manual care să te învețe, mai bine aștepți să primești instrucțiunile potrivite, decât să faci o treabă greșită și apoi să o repeți.

Leu
Spune-le tututor  tot ceea ce vor să audă, chiar dacă tu nu crezi neapărat în ceea ce le zici. Nu ești chiar în cea mai bună dispoziție, așa că vorbește despre lucruri așa cum sunt și bucură-te de o zi pașnică.

Fecioară
Astăzi e necesar să pui întrebări despre tot ceea ce ți se va povesti. Vor fi detalii care  te vor induce în eroare, mai mult decât să te informeze corect. Să știi că nu ai nevoie de sfaturile altora, pentru că îți vei da dai seama singură ce se întamplă cu tine.

Balanță
Un prieten sau un vecin nu este tocmai atât de comunicativ cu tine. Are un comportament  nepoliticos  și nu dorește să-ți spună care este motivul. E posibil să aibă niște probleme de la care nu-și poate lua gandul. Ai rabdare și înțelege-l! Sigur își va reveni până maine.

Scorpion
Se pare că azi vei spune sau vei face ceva greșit, însă nu te supăra din cauza asta, nu-i  ceva grav. Persoanele  care  te cunosc mai bine, vor ști să te aprecieze în continuare  pentru că știu că îți dorești să iasă totul absolut perfect. Nu uita, înainte de toate ești om!

Săgetator
Ai grijă cu excesul de mancare și de vin. E plăcut ca într-o conversație de prisos să deguști și un vin bun, dar nu abuza. E posibil să suferi de supraîncărcare alimentară. Încearcă să fii ponderată  pentru a putea procesa corect informația primită.

Capricorn
Nu te superi atunci cand esti singură, însă, în această seară chiar simți nevoia să ai o companie plăcută. Ai putea să organizezi o petrecere la tine acasă și să inviți prieteni sau parteneri de afaceri.

Vărsător
Astăzi este o zi de meditație și de observație pentru tine. O să constați că ai multe de învățat din tot ceea ce se întamplă în jurul tău. Ține ochii și urechile deschise  la tot ceea ce se petrece.

Pești
Te vei confrunta cu o provocare dificilă, dar vei reuși să-i faci față fără probleme. Acest lucru îi va surprinde  pe cei care spun că uneori ești mai sensibilă, însă tu chiar ai o forță de oțel atunci când îți propui să rezolvi ceva.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed