Horoscop zilnic Vineri 28 August 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 28 August 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri 28 August 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Vineri 28 August 2015

Berbec: Ar fi timpul să faci ceva schimbări în viața ta. Trebuie să înțelegi și să accepți că nu doar opiniile tale sunt corecte, ci și ceilalți pot avea dreptate. E timpul pentru o schimbare, iar ceea ce va urma în viața ta depinde doar de tine. Renunță la atitudinile greșite sau ideile învechite și încearcă ceva nou.

Taur: Chiar dacă e weekend tot ești plin de energie la serviciu. Astăzi poți începe să realizezi ceva nou pentru că ai convingerea că ceea ce vei face va fi un succes. Ești plin de energie și pozitivism, deci du la capăt cât mai repede ce ți-ai propus pentru această zi. Ca o răsplată pentru munca depusă până acum ai șanse de avansare în carieră și de ce nu o promovare bine meritată. Țintește cât mai sus!

Gemeni: Ar fi cazul să fii mai calm, pentru că extraordinarul nu poate apărea în orice secundă. Ai ajuns într-o perioadă mai monotonă, liniștită, dar e normal să se întâmple așa pentru că agitația nu îți face bine. Deși îți place să ai parte de experiențe palpitante și cât mai neobișnuite, astăzi nu se va întâmpla așa ceva. Vei avea timp de o pauză, pauză pe care o poți fructifica gandintu-de la ce ai învățat până acum și ce poți face pe viitor pentru o viață mai bună. Când te vei opri din alergat, vei găsi răspunsul pe care îl cauți de mult!

Rac: Orice problemă cu care te confrunți are o soluție. Chiar dacă nu vezi schimbări majore, trebuie să ai răbdare pentru că stresul nu e rezolvarea. Îți dorești să realizezi ceva nou, dar nu vrei să îți depășești zona de confort. E vremea să pui mâna și să faci ceva concret, ceva care să te ajute să ieși din impasul în care ești. Nimeni și nimic nu te poate împiedica să faci ceea ce îți dorești. Dacă ai ajuns într-un moment critic nu te panica, dar încearcă să îl depășești cerând sfatul celor apropiați. Ce poți face azi nu lăsa pe mâine!

LEU: Greșelile de ieri, sunt învățăturile de mâine, dragă Leu. Cu toate ca îți impui punctul de vedere, de multe ori deloc subtil, și asta îți dă o putere și strălucire aparte, te și astepți ca cei din jur să îți împărtășeasca preferințele și dorințele. Și ești dezamăgit dacă nu o fac. Norocul tău e că stelele sunt astăzi de partea ta. Profită și nu uita, cu puțină diplomație și șarm nu îți va rezista nimeni!

Fecioară: Nu mai dramatiza fiecare situație prin care treci, vei ajunge să strici buna dispoziție la toată lumea. Renunță la stres și nu te mai enerva de la orice lucru. Ai ajuns să dai prea multă atenție celor care te irită. Astăzi vei avea o zi mai grea: te vei întâlnii cu multe situații care te vor scoate din sărite, dar trebuie să încerci să le tratezi cu indiferență.

Balanță: Ai ajuns să muncești cu plăcere știind că munca pe care o faci are și implicații financiare generoase. Sentimenul de satisfacție interioară e mare atunci când vezi că ceea ce faci va duce la un rezultat grozav. Deși pare greu încearcă să îți dai toată silința să realizezi ceea ce ți-ai propus. Fii sigură că veri reuși tot ce ți-ai propus

Scorpion: Nu îl transforma pe cel pe care îl iubești într-o marionetă. Dacă iubești pe cineva trebuie să îl accepți așa cum este. Iubirea cere de cele mai multe ori compromisuri și sacrificii, fii gata să renunți la unele dintre visele tale.

Săgetător: Ai ajuns la o răscruce; trebuie să iei o decizie și ar fi mai bine să o iei cât mai rapid. Nu intra în panică, dar nici nu trage prea mult de timp. Fii pregătit pentru schimbări majore, nu vrei să fii luat prin surprindere. Ești o persoană calmă indiferent de situație, de aceea decizia pe care o vei lua îți va putea deschide calea către mari oportunități.

Capricorn: Anturajul din care faci parte este unul plin de pozitivism și te simți gată să încerci lucruri noi. Cu un asemenea colectiv poți evolua într-un ritm alert. Nimeni și nimic nu te poate opri să îți atinigi scopurile și planurile la care te gândești de atâta timp. Profită de libertatea și grupul de care ai parte.

Vărsător: În sfârșit situația materială se îmbunătățește. Ai idei bune și ingenioase, deci apucă-te de ele și fă o schimbare. Cu cât muncești mai mult, cu atât vei avea rezultate mai bune. Dacă vrei să ai bani mai mulți, nu te limita doar la ceea ce făceai până acum. Ieși din zona ta de confort!

Pește: Resentimentele din inima ta ar trebui să dispară, dar tu nu poți uita tot răul de care ai avut parte. Unul sau mai multe conflicte îți fac viața mai amară, dar ar trebui să uiți de ele pentru că sunt de domeniul trecutului. Nimeni nu te urăște și nimeni nu îți vrea răul. Trebuie să renunți la această povară care nu îți dă pace. Rana din trecut care a fost tratată trebuie să rămână așa, deci nu mai umbla la ea fără motiv.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news