Horoscop zilnic Vineri 4 Septembrie 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 4 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri 4 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop zilnic Vineri 4 Septembrie 2015

Berbec
Astăzi va fi o zi aglomerată pentru cei născuți sub acest semn. Cel mai bine ar fi să lăsați lucrurile să meargă de la sine, nu forțați! Dimineața va fi foarte încărcată, dar odată cu venirea serii, lucrurile se vor schimba, veți avea parte de momente frumoase alături de partenerul de viață.
Chiar dacă ați avut o zi plină, seara vă va compensa cu ce ziua nu v-a oferit, liniște și pace.

Taur
Vă sfătuim să vă păstrați calmul, în caz contrar, riscați să intrați în conflict cu persoane apropiate vouă.
De asemenea, starea și ideile dumneavoastră pot deranja persoanele cu care intrați astăzi în contact, de aceea, ar fi mai bine să fiți mai rezervat, evitând stările conflictuale și relațiile tensionate.

Gemeni
Ziua dumneavoastră începe bine, trebuie doar să vă amintiți că astăzi e ziua unui termen limită. Acesta poate fi motivul pentru care s-ar putea să aveți niște discuții serioase cu șeful. Cineva din echipa pe care o coordonați nu a respectat un lucru important din proiect, șeful dumneavoastră nu știe despre acest lucru, iar dumneavoastră va trebui să îi explicați cu calm și răbdare.
Cineva cu mai multă experiență și cu multă bunăvoință vă va veni în ajutor.

Rac
Se pare că munca vă ocupă tot timpul, în timp ce pe prieteni îi neglijați. Afacerea în care sunteți implicat/ă tinde să vă facă să vă neglijați partenerul de viață, acesta din urmă având de suferit de pe urma acțiunilor dumneavoastră. De asemenea, partenerul de viață nu ezită să vă reproșeze acest lucru.

Prezența dumneavoastră la întâlnirea cu prietenii de deseară este un moment important în care puteți demonstra că oamenii dragi merită tot timpul dumneavoastră și că sunt mai presus decât afacerea în care sunteți implicat/ă.

Leu
Astăzi este o zi în care vă sfătuim să vă relaxați și să amânați toate planurile făcute pentru această zi. S-ar putea să vă enerveze faptul că problemele materiale continuă, nerezolvându-se.

Fecioară
Chiar dacă ziua dumneavoastră nu începe prea bine, vă sfătuim să vă țineți moralul sus, persoane apropiate din viața dumneavoastră vă vor veni în ajutor. Totul va fi bine!
Aveți nevoie de răgaz și răbdare, astfel, toate probleme se vor rezolva!

Balanță
Nici vremea nu vă ajută, nici starea de sănătate, s-ar putea să fie nevoie să amânați o călătorie deja stabilită.
Cineva apropiat s-ar putea să vă încurce astăzi puțin planurile.

Scorpion
O nouă afacere vă apare în cale, aveți numai răbdare, ascultați și nu vă precipitați.
În primul rând, finalizați sarcinile pe care vi le-ați asumat, încercând să nu intrați în discuții aprinse cu partenerii de afaceri.

Săgetător
E prea posibil ca astăzi să vă treziți cu fața la cearceaf! Acest lucru vă poate cauza probleme de comunicare.
O veste bună nu întârzie să apară, o persoană dragă vă va cadorisi.

Capricorn
Situațiile tensionate dintre dumneavoastră și colegii/șefii de serviciu tind să se înrăutățească în această zi, vă sfătuim să vă păstrați calmul.
După-amiază vă va vizita un înger păzitor, vă va scoate din situația dificilă în care vă aflați cu banii.
Totul va fi bine!

Vărsător
La serviciu s-ar putea să întâmpinați mici probleme legate de o afacere, s-ar putea să ieșiți în pierdere. Cauza acestor probleme poate fi lipsa de comunicare dintre dumneavoastră și subalterni. Moralul sus! Alte afaceri mai profitabile vi se vor ivi!
Gândiți înainte să acționați!

Pești
Chiar dacă până acum ați fost ancorat/ă în muncă, ce e mai bun urmează să vină! Răbdare, noi oportunități de colaborare vă vor ieși în cale!
Nu uitați că o persoană dragă vă așteaptă acasă zilnic, acordați-i atenția necesară!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news