HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 9 Octombrie 2015

Horoscop zilnic Vineri 9 Octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Horoscop-zilnic-Vineri-9-Octombrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 9 Octombrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri 9 Octombrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Eşti hotărâtă să îţi îndeplineşti toate dorinţele fără să ţii cont de cheltuielile pe care trebuie să le faci în acest sens. O să renovezi apartamentul, o să schimbi mobilierul sau îţi vei schimba întreaga garderobă. Ar trebui să fi mai chibzuită şi să nu îţi faci datori doar pentru a-ţi îndeplini mofturile actuale. Gândeşte pe termen lung şi analizează beneficile şi dezavantajele achiziţiilor pe care vrei să le realizezi.

Taur

Vei întâlni persoane noi care îţi vor deveni buni prieteni care te vor sfătui în momentele grele prin care vei trece în perioada următoare. Ascultă sfaturile celor din jur, analizează-ţi opţiunile şi alege cea mai bună soluţie.

Gemeni

Treci printr-o perioadă de schimbări, poate îţi schimbi job-ul, stilul vestimentar sau domiciliul. Nu te speria de aceste schimbări, ele sunt benefice şi te vor ajuta să evoluezi şi să devi o persoană mai bună care are mai multă încredere în propriile puteri.

Rac

Primeşti veşti bune: o promovare la serviciu, caştigi un premiu, o persoană apropiată se căsătoreşte. Nu doar azi vei avea parte de o zi bună, urmatoarea perioadă va fi plină de surprize care îţi vor însenina fiecare zi.

Leu

Astrele arată un context financiar extrem de favorabil, așa că azi e momentul să închei afaceri sau să îți fructifici ideile, e posibil chiar să se invească un nou job, mai bine plătit. În schimb, la un nivel mai profund, azi stelele îți vor arăta acele mici indicii, pentru că tu, dragă Leule, să realizezi cam cât de mult te-ai subestimat în ultima perioadă. Capul sus, șansele sunt de partea ta!

Fecioară

Este o zi nostalgică în care îţi analizezi toată viaţa, cu bune şi cu rele şi iei nişte decizii de viitor. Gândeşte-te bine la ce îţi doreşti şi fă primul pas spre un viitor care să te mulţumească şi care să şteargă nemulţumirile din trecut. Să nu îţi fie frică de un nou început!

Balanţă

Descoperi un nou domeniu care te va fascina şi vei acumula astfel foarte multe informaţii care te vor ajuta să te dezvolţi profesional, dar şi personal. Cu această ocazie, întâlneşti oameni care te vor îndruma pe acest nou drum pe care îl vei parcurge în următoarea perioadă. Ai răbdare şi nu te descuraja la primul obstacol şi continuă să perseverezi şi vei reuşi să dobândeşti orice îţi propui.

Scorpion

Te gandeşti mult la trecut, la deciziile pe care le-ai luat şi care te-au adus în punctul în care eşti acum. De asemenea, îţi aminteşti de vechile prietenii şi regreţi că nu ai ţinut legătura cu persoane care te apreciau şi sfătuiau. Regreţi sfărşitul unei relaţii, poate a unui job şi nu reuşeşti să te concentrezi la obligaţiile pe care trebuie să le îndeplineşti.

Săgetător

Te vei implica în activităţi sociale, de voluntariat şi vei ajuta numerose persoane. Astfel, te vei simţi mai împlinită şi reuseşti să treci peste greutăţiile pe care le-ai avut în ultima perioadă. Îţi vei aprecia mai mult viaţa după ce vei cunoaşte greutăţile altor persoane.

Capricorn

Vrei să dovedeşti că esti cel mai bun, că ceilalţi ar trebui să îţi susţină necondiţionat ideile, însă nu faci nimic practic pentru a le concretiza. Ar trebui să începi să îţi susţi punctul de vedere şi cu fapte nu numai cu vorbe.

Vărsător

Astăzi vei avea grijă de tine, te vei răsfăţa la spa, vei citi cartea pe care îţi doreai de mult să o începi şi vei urmări documentare despre domeniul care te pasionează.

Peşti

Eşti dezamăgită de partenerul de viaţă şi nu îi poţi înţelege deciziile. Ar trebui să îl asculţi şi să încerci să îl înţelegi pentru că poate nu este totul atât de negru precum pare acum. Nu te descuraja, încearcă să vezi partea plină a paharului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed