HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 11 August 2016

Horoscop zilnic Joi 11 August 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-zilnic-Joi-11-August-2016.jpg

Racii au ocazia să reia o activitate pe care au amânat-o în trecut, Fecioarele nu au nici un motiv pentru care să fie nemulțumite iar ziua Vărsătorilor este una care se potrivește mănușă dorințelor lor.

Berbec

Descoperi ceva foarte interesant legat despre unul dintre colegii de la locul de muncă, iar asta de la alți colegi. Bârfa nu este un lucru pe care-l apreciezi, însă uneori ajung o groază de informații la urechea ta fără să vrei acest lucru.

Taur

Chiar dacă cei din jur se tot roagă de tine să investenști într-o mică activitate sau o afacere pe termen scurt, tu nu te lași înduplecată. Dacă e să depui un efort, fie el fizic sau financiar, vrei să o faci pe cont propriu.

Gemeni

Nu ai multe lucruri de făcut azi, nici măcar la birou. Vei reuși să finalizezi totul înainte de vreme, dar cu toate astea îți vei găsi ceva de făcut, ca să nu pierzi vremea degeaba.

Rac

Se ivește ocazia perfectă pentru a face ceva ce ți-ai propus partenerul tău acum ceva timp. Ar fi bine să nu refuzi, poate ieși ceva destul de interesant și veți putea petrece timpul împreună într-un mod util.

Leu

Azi va trebui să faci un mic sacrificiu de dragul unei rude. Chiar dacă nu te încântă atât de mult această idee, nu prea ai de ales. Mereu pui familia pe primul loc, în special în astfel de cazuri.

Fecioară

Cu dragostea stai mai mult decât bine. Nu prea ai un motiv de care să te plângi, așa că ar fi bine să apreciezi ceea ce ai și nu ceea ce îți lipsește. Totul merge ca pe roate iar tu trebuie doar să te bucuri de asta.

Balanță

Nici nu ai idee ce te așteaptă azi. Se pare că speranțele tale în această direcție au pierit de mult timp, însă odată ce lucrurile vor deveni mai concrete, te vei lămuri în privința faptului că nu trebuie să renunți niciodată.

Scorpion

Are loc ceva ce te face să te simți oarecum împlinită. Starea ta este una foarte bună iar cei din jur ajung să te invidieze din această cauză.

Săgetător

Te deranjează ceva la unul dintre colegii de muncă. Dacă până acum ai reușit să îți ții sub acoperire reacția, acum nu vei mai putea face acest lucru și totul va fi cât se poate de clar. Vei prinde curaj și-i vei spune chiar tu ceea ce simți sau crezi.

Capricorn

O experiență mai puțin plăcută, una de care ai avut parte în trecut, te împiedică să discuți despre anumite subiecte. Nu prea mai ai curajul să te deschizi în fața oamenilor și preferi să păstrezi unele gânduri numai pentru tine.

Vărsător

Pregătește-te să ai parte de o zi care este pe placul tău. Nu ai foarte multă treabă și vrei să pregătești ceva frumos pentru cei dragi, lucru pe care-l vei și face în a doua parte a zilei.

Pești

Nu prea te încrezi în persoanele pe care abia le-ai cunoscut, însă se pare că azi faci excepție de la acest lucru. Nici tu nu vei înțelege cum și de ce, dar o persoană care abia a apărut în viața ta va reuși să te vrăjească.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed