Horoscop zilnic Joi, 23 Februarie 2017

Share

Se anunţă schimbări mari pentru toate zodiile, motiv pentru care trebuie să fiţi deosebit de atenţi la alegerile pe care le faceți pentru a putea ajunge la rezultatele pe care vi le doriţi.

Horoscop

 • BERBEC: Aveţi mare grijă la cheltuielile din această perioadă, pentru că s-ar putea să daţi de fundul sacului. De asemenea, deciziile personale trebuie luate cu mare chibzuinţă şi numai după o analiză amănunțită a tuturor variantelor.
 • TAUR: Iluziile au pus stăpânire pe capacitatea dumneavoastră de decizie, lucru care a dus la un consum inutil de efort şi resurse. Lăsaţi deoparte orice lucru care vă abate de la drumul personal pentru a putea readuce lucrurile pe făgaşul lor normal.
 • GEMENI: Multitudinea de calităţi de care daţi dovadă îi determină pe ceilalţi să îşi dorească să vă aibă prin preajmă. Profitaţi de acest lucru şi măriţi-vă cercul de apropiaţi, dar mare atenţie la oamenii făţarnici!
 • RAC: Ocupaţi-vă de planul sentimental şi nu ezitaţi să vă arătaţi afecţiunea faţă de persoana iubită. În cazul în care nu vă aflaţi într-o relaţie amoroasă, îndrăzniţi să vă căutaţi sufletul pereche, pentru că această căutare s-ar putea să dea rezultatele pe care vi le doriţi.
 • LEU: Capacitatea dumneavoastră de a vă asuma anumite responsabilităţi reprezintă un punct de plecare foarte bun în ceea ce priveşte o posibilă promovare la locul de muncă. Superiorul vă poate propune pentru o eventuală funcție de conducere în cadrul actualului loc de muncă.
 • FECIOARĂ: Anumite sfaturi care vin de la cei din jur nu îşi găsesc ecou în deciziile personale, lucru care va duce la nişte posibile complicaţii. Faceţi-vă timp să ascultaţi şi, dacă este cazul, să reduceţi viteza pentru a putea alege varianta cea mai bună.
 • BALANŢĂ: Printr-un efort susţinut aţi reuşit să ajungeţi destul de departe din mai multe puncte de vedere, iar ca urmare veţi încerca să îi ţineţi la distanţă pe cei care îndrăznesc să vă critice sau să vă saboteze. Este bine că vă apăraţi munca, însă asta nu înseamnă că trebuie să intraţi în conflict cu cei din jur.
 • SCORPION: Situația în care vă aflaţi îi poate împărți pe cei din jurul vostru în două tabere opuse: cei care vă sunt alături şi cei care vă îndeamnă să renunţaţi. Judecaţi la rece toate cele întâmplate şi căutaţi soluţia cea mai bună pentru a ieşi din această încurcătură.
 • SĂGETĂTOR: Fluxul continuu de proiecte noi care nu întârzie să apară vă îndeamnă să acceptaţi noi provocări. Mai bine aţi reduce viteza şi aţi încerca să vă ocupaţi de un singur lucru o dată pentru a-l duce la bun sfârşit, iar abia apoi puteţi să vă ocupaţi de altceva.
 • CAPRICORN: Există mai multe variante pe care vreţi să le încercaţi, dar neliniştea din ultima perioadă determină o continuă oscilaţie între ele. Alegeţi pentru moment ceea ce vi se pare că vi se potriveşte cel mai bine şi lăsaţi celelalte direcţii pentru mai târziu.
 • VĂRSĂTOR: Sunteţi înconjurat de două tipuri de oameni: cei care au experienţă şi cei care vor să o capete. Vă puteţi afla în oricare dintre ele, iar acest lucru este benefic pentru avansarea pe propriul drum. Continuaţi să faceţi progrese şi să acumulaţi cunoştinţele necesare…
 • PEŞTI: Negarea unei probleme personale nu va duce la rezolvarea ei, ci din contră, la agravare. Lăsaţi în urmă ceea ce vă trage în jos indiferent cât vi se pare de greu pentru că, la un moment dat, veţi fi recunoscător că aţi putut face pace cu dumneavoastră şi aţi putut evolua.

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news