HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 25 August 2016

Horoscop zilnic Joi 25 August 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 838 views
Horoscop-zilnic-Joi-25-August-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Leii vor primi o invitație la care nu se așteptau, Balanțele au un as în mânecă la care pot apela în cursul zilei de azi iar Săgetătorii cunosc pe cineva care pare făcut din același material ca ei.

Horoscop zilnic Joi 25 August 2016

Berbec

Azi vei munci mai mult decât de obicei, motivul fiind controlul care s-a anunțat pentru ziua de azi. Ar fi bine să fii foarte atentă și productivă, altfel ai putea avea parte de o mică mustrare.

Taur

Nu vrei să renunți la ceva ce pare a fi foarte important pentru tine, însă cineva drag are nevoie mai mare de acest lucru decât ai tu. Încearcă să faci un sacrificiu. Cu siguranță răsplata pentru acest gest nu va întârzia să apară.

Gemeni

Este o zi propice pentru a achiziționa ceva nou pentru căminul tău. Ai putea ține cont și de dorințele celui drag în acest sens. Astfel vei reuși să-i faci și lui o mică surpriză.

Rac

Azi vei avea parte de o mică nereușită, însă nu trebuie să lași acest lucru să te afecteze și să îți strice dispoziția. Uneori trebuie să trecem și prin experiențe mai puțin plăcute pentru a putea face față cu brio provocărilor care ne ies în cale.

Leu

Unul dintre cunoscuți, unul destul de apropiat, va reuși să te ia prin surprindere prin intermediul unui telefon. Se pare că vrea să stabilească o întâlnire. Nu v-ați mai văzut de o perioadă destul de lungă de timp și nu mai vrea ca aceasta să se prelungească.

Fecioară

Orice proiect pe care-l începi, trebuie să-l duci până la capăt și nu trebuie să renunți la el când lucrurile încep să devină mai dificile de realizat. Tocmai când ajungi într-o astfel de fază trebuie să fii mai motivată.

Balanță

Iei parte la o dezbatere care se derulează în jurul unei teme care este de mare interes pentru tine. Nu foarte multă lume este pasionată de astfel de lucruri, însă tu deții un as în mânecă, unul de care trebuie să te folosești.

Scorpion

Ai nevoie de mai multe ore de relaxare și odihnă. Chiar dacă nu poți să ai parte de ele în cursul zilei de azi, încearcă să faci asta în cursul zilelor ce vin, altfel nu vei mai putea da randamentul de odinioară.

Săgetător

Cunoști o persoană care ți-ar putea deveni unul dintre cei mai buni prieteni pe viitor. Realizezi că aveți foarte multe lucruri în comun și că împărtășiți aceleași pasiuni. Te bucuri că ai în sfârșit ocazia să discuți deschis cu cineva.

Capricorn

Aflii ceva te ce face să realizezi că nu-i cunoști chiar așa bine pe o parte din prietenii tăi. Se pare că nu discuți destul de des cu ei, sau cel puțin lucruri care sunt cu adevărat importante pentru aceștia, iar acest fapt poate afecta relația pe care o aveți.

Vărsător

Obții ceva pentru care alții trebuie să lucreze aproape o viață întreagă. Fie este vorba de ceva moștenit, fie cineva a lucrat în locul tău iar tu ajungi să culegi laurii muncii depuse de acesta.

Pești

Nu prea te preocupă ceea ce au alții să îți spună. Tu vrei doar să îți vezi de treabă și nu aloci deloc timp discuțiilor care pentru tine par fără rost. Ai putea totuși să te gândești de două ori.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed