HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 28 Iulie 2016 – Taurii încep ziua cu dreptul, Racii primesc o veste bună din partea unei persoane de la care nu se așteptau

Horoscop zilnic Joi 28 Iulie 2016 – Taurii încep ziua cu dreptul, Racii primesc o veste bună din partea unei persoane de la care nu se așteptau

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 771 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/Horoscop-zilnic-Joi-28-Iulie-2016-–-Taurii-încep-ziua-cu-dreptul-Racii-primesc-o-veste-bună-din-partea-unei-persoane-de-la-care-nu-se-asșteptau.jpg

Taurii încep ziua cu dreptul, Racii primesc o veste bună din partea unei persoane de la care nu se  așteptau iar Peștii primesc un feedback pozitiv pentru activitatea depusă.

Berbec

Vei primi o propunere legată de o colaborare, însă ți se va părea mult prea frumoasă pentru a putea fi adevărată. Poate ai dreptate, motiv pentru care ar fi bine să adresezi câteva întrebări unor persoane potrivite.

Taur

Vei începe ziua cu dreptul, iar acest lucru se datorează unei vești pe care o primești din partea unui amic. Se pare că un plan la care ați lucrat zilele trecute începe să prindă contur, iar acest lucru va bucură pe ambii.

Gemeni

Ziua ta nu se anunță a fi una foarte specială, iar asta din cauza că totul decurge conform așteptărilor. Dacă vrei să simți puțină „adrenalină”, ai putea să faci ceva interesant spre finalul zilei.

Rac

Vestea bună pe care o vei primi în cursul zilei de azi vine din parte unei rude mai îndepărtate. Nu ai fi crezut vreodată că aceasta ar putea să îți facă ziua frumoasă, însă iată că azi a venit acea zi.

Leu

Prima parte a zilei nu te prinde foarte entuziasmată. Abia după prânz vei prinde putere și energie și vei reuși să te ocupi de mai multe treburi decât ai previzionat. Spre finalul zilei există șanse să te reîntâlnești cu o veche iubire.

Fecioară

Acum ceva timp ai rupt legătura cu una dintre prietenele tale, pe motivul că nu îți plăcea modul în care aceasta se comporta cu persoanele din jur. Se pare că a luat măsuri în această privință, iar acum vrea să îndrepte lucrurile pe care le-a greșit în acea perioadă.

Balanță

Îți pui toate speranțele în ceea ce vei face în cursul zilei de azi. Așteptările tale sunt destul de mari, însă nu depășesc limitele realității, motiv pentru care șansele de a avea succes pe viitor sunt promițătoare.

Scorpion

Ziua de azi te va lăsa fără suflare. Vor apărea o mulțime de lucruri neprevăzute, însă care vor necesita o mare parte din energia ta pentru a putea fi soluționate. Ar fi bine totuși să nu te forțezi și să nu te consumi prea mult.

Săgetător

Atitudinea ta față de cei din jur este destul de critică, motiv pentru care ar trebui să îți pui niște semne de întrebare din această cauză. Nu ar trebui să te miri dacă vei observa că lumea începe să te ocolească.

Capricorn

Dimineața aceasta vei părăsi cam greu patul. Nu prea ești motivată să faci mare lucru, însă știi bine că nu ai de ales. Cineva trebuie să meargă la muncă, iar acel cineva ești tu.

Vărsător

Nici tu nu reușești să înțelegi ce e cu tine azi. Ești pesimistă și nu reușești să vezi nimc util în toate lucrurile pe care le vei face. Poate ar fi cazul sa iei o pauză, una mai lungă pentru a te asigura că îți revii în totalitate.

Pești

Primești rezultatul unor teste pe care le-ai susținut zilele trecute, sau a unor probe la care ai fost supusă. Se pare că ai reușit să surprinzi plăcut mai multe persoane, iar acest lucru nu va rămâne nerăsplătit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed