HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 4 August 2016 – Taurii se scapă de o grijă, ziua Săgetătorilor este demnă de invidiat

Horoscop zilnic Joi 4 August 2016 – Taurii se scapă de o grijă, ziua Săgetătorilor este demnă de invidiat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 837 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/Horoscop-zilnic-Joi-4-August-2016-–-Taurii-se-scapă-de-o-grijă-ziua-Săgetătorilor-este-demnă-de-invidiat.jpg

Taurii scapă de o grijă, ziua Săgetătorilor este demnă de invidiat iar Peștii vor avea parte de una dintre cele mai mari bucurii.

Berbec

Ziua de azi va trezi în tine o plăcere nebănuită de a lucra cu mai multe persoane. Vrei să vezi modul în care abordează și alții problemele cu care te confrunți și vei avea ocazia să descoperi niște lucruri destul de interesante.

Taur

Ai tot trăit cu teama că nimeni nu va fi de acord cu ideea ta, însă odată ce o vei expune în fața unui grup mai mare de oameni, vei primi numai laude și felicitări. Se pare că uneori dacă te deschizi, reușești să te scapi de orice teamă.

Gemeni

Vei reuși să găsești o cale de scăpare dintr-un mic bucluc în care te-ai băgat, fără ca măcar să realizezi acest lucru. Ar trebui pe viitor să fii mai atentă la ceea ce spui și la atitudinea pe care o adopți față de unele persoane.

Rac

Vrei să derulezi un plan pe care-l ai în minte de ceva vreme, însă cei dragi ție nu par să fie de acord cu tine. Poate niște argumente mai solide sau niște explicații mai clare ar putea să fie utile în acest sens.

Leu

Ești atent la cei din jurul tău, în special la partenerul tău, însă uiți să faci ceva pentru tine, ceva ce nu putea fi amânat pentru o altă zi. Va trebui să găsești o modalitate prin care să rezolvi această „bubă”.

Fecioară

Chiar dacă seara de azi era de mult timp rezervată pentru a ieși cu gașca ta de prieteni, se pare că va trebui să renunți la această idee și să anunți absența ta. Ai de rezolvat o sarcină destul de importantă, iar aceasta nu poate fi amânată sub nici o formă.

Balanță

Vei primi o șansă pe care alții nu au ocazia să o primească atât de devreme. Ar fi bine să devii responsabilă și mai serioasă ca niciodată, altfel ai putea să o dai în bară.

Scorpion

Ai o atitudine și un comportament foarte ciudat azi, însă nu reușești să descoperi care este cauza din spatele acestora. Poate trebuie să porți o discuție cu cineva, chiar dacă îți este puțin groază să faci asta.

Săgetător

Ziua ta începe foarte bine. Partenerul de viață îți dă o veste bună încă de la primele ore ale dimineții. Vei avea o dispoziție aparte astăzi și vei reuși să înfrunți o situație pe care ai tot amânat-o de ceva timp.

Capricorn

Ești agitată și stresată și trăiești cu teama că nu vei reuși să finalizezi tot ceea ce ți-ai propus pentru ziua de azi. Nu te panica și încearcă să găsești o modalitate prin care să împaci pe toată lumea.

Vărsător

Vei purta o mică negociere cu unul dintre colegii de la locul de muncă. Se pare că acesta deține niște informații de care ai nevoie și la fel și tu ești posesoarea unor documente care-i sunt de folos acestuia.

Pești

Cineva drag te va surprinde azi într-un fel în care nimeni nu a mai reușit să o facă până în prezent. Nu vei ști cum să-i mulțumești, însă cu siguranță va trebui să faci și tu ceva măcar pe jumătate atâta de drăguț pentru el.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed