HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 14 Noiembrie 2016

Horoscop zilnic Luni, 14 Noiembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 988 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-zilnic-Luni-14-Noiembrie-2016.jpg

Nelămuririle Fecioarelor aparțin de azi de domeniul trecutului, Scorpionii sunt într-o formă de invidiat, iar Săgetătorii au un motiv de sărbătorit.

Berbec

Simți o legătură mai puternică între tine și partenerul tău de viață, motiv pentru care-i vei face o propunere destul de serioasă azi. Dacă vezi că nu este pregătit să îți ofere răspunsul dorit, ar fi bine să nu apelezi la insistențe și presiuni.

Taur

Întâlnești pe cineva care știi bine că nu este genul de persoană care să își pună sufletul pe tavă. Ar fi bine să ai grijă la ce subiecte de discuție vei aborda, chiar dacă tu nu vezi unele lucruri spuse ca fiind ceva ce divulgă un secret, atenția venită din partea opusă ar putea interpreta lucrurile într-o manieră care te va surprinde peste măsură.

Gemeni

Nu ești sigur pe un răspuns pe care-l vei oferi azi la locul de muncă, însă chiar și așa, încerci ca măcar tu să pari încrezătoare în cuvintele tale. Dacă vezi că cei din jur au semne de întrebare, ar fi bine să nu apelezi la șiretlicuri, pentru a nu-ți strica imaginea.

Rac

Chiar dacă tu apreciezi sinceritatea, nu înseamnă că același lucru se aplică și în cazul celor din jur. Dacă cineva te roagă insistent să apelezi la minciuni nevinovate, ar fi bine să nu iei în seamă acest lucru, ci să acționezi sub influența propriei voințe.

Leu

Orgoliul își face resimțită prezența în viața ta azi, mai mult ca oricând. Datorită acestui lucru, refuzi să oferi cuiva o mână de ajutor. Nu ești dispusă să oferi nimic mai mult decât un sfat.

Fecioară

Primești o veste ce reușește să îți clarifice o mare parte dintre nelămuririle care s-au instalat în ultima perioadă de timp în mintea ta. Vei putea să pășești înainte mai încrezătoare și toți norii negri de pe cerul tău vor dispărea.

Balanță

Primele ore ale zilei vor fi unele destul de tensionate pentru tine. Vei avea de gestionat o sarcină destul de controversată și vei fi nevoită să analizezi mai multe aspecte decât aveai în vedere într-o primă fază. Atenție mare!

Scorpion

Te afli într-o formă de zile mari și reușești să atragi invidia celor din jur. Ești plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze. Se pare că ai rezervele de putere și energie pline și reușești să soluționezi o veche problemă.

Săgetător

Azi ai parte de un succes pe care-l așteptai de multă vreme. Acum, toate grijile tale dispar și nu mai ai niciun motiv să fii nemulțumită sau să te plângi. Se pare că ai un motiv de sărbătorit, lucru pe care ar și trebui să-l faci.

Capricorn

Ești pusă în postura de lider, dar acest lucru nu pare să te încânte. Simți doar presiune și multă tensiune în mediul de lucru, motiv pentru care vei apela la ajutorul unui coleg, pentru a te putea scăpa într-o oarecare măsură de aceste stări.

Vărsător

Primești o propunere în ceea ce privește poziția ta actuală la locul de muncă, însă ești mai mult sceptică în privința acesteia. Dacă nu ești sigură că ar fi un lucru bun de acceptat, ar fi bine să amâni sau chiar să refuzi…

Pești

Atitudinea indiferentă a unor persoane din jur reușește azi să te indispusă și să te facă să te simți oarecum ciudat. Încearcă să apelezi la comunicare, poate așa reușești să rezolvi într-o anumită manieră acest lucru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed