HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 17 Octombrie 2016 – Capricornii au parte de o surpriză la locul de muncă

Horoscop zilnic Luni, 17 Octombrie 2016 – Capricornii au parte de o surpriză la locul de muncă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 834 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Horoscop-zilnic-Luni-17-Octombrie-2016.jpg

Leii își focalizează întreaga energie asupra celor dragi, Scorpionii găsesc o sursă de motivație, iar Capricornii au parte de o surpriză la locul de muncă.

Berbec

Relația ta amoroasă pare să aibă nevoie de unele mici îmbunătățiri, unele pe care ar trebui să le faci începând din acest moment. Nu mai amâna, altfel ai putea să te trezești de una singură.

Taur

Ai impresia că toți cei din jur sunt împotriva ta, lucru care este numai în imaginația ta, care este una foarte bogată în ultima vreme. Nu te interioriza și fii mai deschisă cu cei din jur, în special cu cei dragi.

Gemeni

Din cauza unor lipsuri în plan profesional, ai tendința să te ții departe de cei dragi, lucru pe care aceștia nu-l văd deloc ca fiind unul bun. Încearcă să îți deschizi ochii și să vezi că nu totul se rezumă la împlinire profesională și financiară!

Rac

Vrei să petreci mai mult timp făcând lucruri care te ajută să te dezvolți personal. Din acest motiv, ești într-o căutare serioasă de activități care să îți fie de folos în această direcție.

Leu

Preiei toate problemele familiei asupra ta și vrei să te faci utilă, deoarece ai impresia că i-ai cam dezamăgit pe cei dragi în ultima perioadă de timp. Poate și niște discuții ar fi spre binele tău din acest punct de vedere.

Fecioară

Ești ușor sensibilă și tot ceea ce nu îți convine pare să te afecteze azi mai mult ca oricând. Încearcă să găsești o modalitate prin care să îți întărești puțin caracterul, altfel vei avea de pierdut mai mult decât crezi.

Balanță

Cineva ți-a căzut cu tronc și nu reușești să îți iei gândul de la respectivul. Prinde puțin curaj și încearcă să faci și tu un prim pas, nu mai aștepta ca toată lumea să vină la picioarele tale.

Scorpion

Primești în prima parte a zilei o veste care te va bucura foarte mult și va fi sursa ta de motivație pentru tot restul ei. Vei fi foarte activă și vei reuși să oferi o mână de ajutor unor colegi de la locul tău de muncă.

Săgetător

Deși încerci să te focalizezi azi numai asupra slujbei tale, se pare că cineva intervine să te tot deranjeze cu tot felul de complimente inocente. Nu te enerva și încearcă să fii receptivă la ceea ce se petrece.

Capricorn

Chiar dacă ai avut impresia că ai muncit mai puțin decât în alte zile, se pare că superiorii tăi nu sunt de acord cu tine și îți vor oferi un mic bonus pentru ceea ce ai făcut în ultima perioadă. Iată că lucrurile bune se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin!

Vărsător

Azi ți se vor oferi numeroase oportunități de afirmare profesională, dar se pare că nu toate vor fi pe placul tău. Vrei să te focalizezi de acum înainte și pe familie, motiv pentru care te mulțumești cu ceea ce ai deja…

Pești

Chiar dacă munca la birou este destul de multă, vei reuși să te implici în numeroase planuri ce țin de viața ta personală. Ești activă și încerci să te focalizezi pe mai multe lucruri deodată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed