HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 21 Noiembrie 2016

Horoscop zilnic Luni, 21 Noiembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-zilnic-Luni-21-Noiembrie-2016.jpg

Gemenii găsesc o modalitate de a obține un venit suplimentar, Săgetătorii prind încredere față de un cunoscut, iar relația de cuplu a Capricornilor trece la nivelul următor.

Berbec

Mereu soliciți ceva anume, însă nu prea te străduiești să te revanșezi pentru toate solicitările făcute. Ar fi momentul să iei în serios ideea de a fi mai puțin egoistă și să începi să te gândești mai mult la ceilalți, în special atunci când vine vorba de cei dragi.

Taur

Trebuie să găsești într-un timp foarte scurt un cadou sau să întorci o favoare cuiva. Vei fi nevoită să alergi puțin prin magazine sau să găsești o problemă pe care o poți soluționa în locul acestei persoane. Numai așa te vei putea liniști.

Gemeni

Ți se ivește o oportunitate de a câștiga niște bani în plus. Dacă poți, ajuta și pe alții în acest sens; ar fi bine să dai de știre acest lucru, mai ales dacă cunoști pe cineva care se confruntă cu probleme de natură financiară.

Rac

Anumite sume de bani economisite de-a lungul timpului vor trebui azi cheltuite cu un scop bine întemeiat. Chiar dacă îți este puțin greu să te scapi de niște bănuți, nu vei avea de ales, deoarece este pentru binele viitorului tău profesional.

Leu

Primești o veste foarte importantă din partea unei persoane care deține o poziție superioară față de cea pe care o deții tu. Încearcă să fii foarte atentă la toate detaliile și nu lăsa urme de îndoială.

Fecioară

Ziua ta va fi una destul de încărcată la locul de muncă. Se pare că mâna ta dreaptă nu va fi azi alături de tine, motiv pentru care vei fi nevoită să depui mai mult efort decât o făceai în mod normal.

Balanță

În casa ta trebuie suportate anumite cheltuieli în scopul efectuării unor reparații. Chiar dacă nu ești încântată de ideea de a face aceste cheltuieli, nu ai de ales și va trebui să te împaci cu această idee, altfel, pe viitor te vei trezi din nou în aceeași situație.

Scorpion

Ești visătoare și planifici o călătorie mică pentru perioada ce urmează. Vrei să ieși puțin din rutină și vrei să te recreezi, să respiri ușurată. Se pare că cineva drag este pe aceeași lungime de undă cu tine și ți se va alătura.

Săgetător

Afli ceva ce te face să privești cu alți ochi un cunoscut, cu ochi mult mai buni decât o făceai înainte. Se pare că lucrurile nu erau atât de negative precum le vedeai tu, iar acum vei prinde curajul să ai mai multă încredere, dar și stimă față de persoana respectivă.

Capricorn

Relația ta amoroasă trece azi la un alt nivel, lucru care nu poate face altceva decât să te bucure, atât pe tine, cât și pe partenerul tău de viață. Te simți mult mai apropiată de acesta și vrei să faci un gest drăguț pentru el.

Vărsător

Ești foarte încrezătoare în privința unui pas pe care urmează să-l faci. Este vorba despre ceva ce ține de locul tău de muncă și se pare că ai parte și de sprijin în această direcție…

Pești

Te adaptezi foarte ușor mediilor noi, iar azi, mai mult ca oricând. Ești nevoită să interacționezi cu persoane noi, iar acest lucru te ajută să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed