HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 25 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic Luni 25 Ianuarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 957 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/01/Horoscop-zilnic-Luni-25-Ianuarie-2016.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 25 Ianuarie 2016. Citește horoscopul zilei de Luni 25 Ianuarie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Se anunță a fi o zi liniștită atât în viața de cuplu cât și la locul de muncă. Unele zodii se vor confrunta cu câteva probleme de sănătate, dar nu foarte grave.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Atenție mare! Cei care nu aveți un partener de cuplu se pare că astăzi vă veți întâlni cu un posibil partener pe care îl și cunoașteți și căruia nu i-ați dat atenție până de curând. Nu vă panicați dacă știți cum să deschideți discuția. Lucrurile vor veni firesc. Enjoy!

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Sunteți cam tensionați la locul de muncă din cauza unor avertizări din partea șefului. Nu fiți impulsivi pentru că s-ar putea ca mai târziu să regretați. Partenerul vostru de cuplu vă va invita la cină. Relaxați-vă!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Astăzi parcă străluciți și toată lumea din jur vă va spune acest lucru. Pe plan profesional, pregătirile profesionale își spun cuvântul, iar șeful vă apreciază capacitatea extraordinară de a fi în pas cu noile tendințe din afaceri.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Se pare că sunteți predispuși la fericire și, dacă aveți un partener stabil, este posibil să vă treziți puși în fața marii întrebări. Nu vă speriați și nu căutați motive să negați toate momentele frumoase pe care le aveți împreună.

Leu (23 iulie – 23 august)
Cu situația materială nu stați tocmai bine din cauza numeroaselor cheltuieli pe care le-ați avut în ultima perioadă. Ar fi bine să nu mai ignorați stările de rău pe care le aveți și consultați sfatul unui medic specialist.

Fecioară (24 august – 22 septembrie)
Veți întâmpina mici probleme în relația cu partenerul vostru de cuplu însă nu sunt motive de îngrijorare. Nu mai fiți orgolioși și încăpățânați pentru că nu dați exact dovadă de iubire. Mai lăsați de la voi și toate se vor rezolva numaidecât.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)
Se anunță o zi cu câștiguri pe plan financiar, fapt ce vă va face să vă simțiți mult mai bine. Dacă sunteți singuri și vă doriți un partener, fiți cu ochii în patru pentru că el este aproape. Nu mai căutați să știți totul.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)
Simțiți nevoia de a petrece puțin timp cu partenerul vostru de cuplu. Faceți-i o surpriză: pregătiți o mini vacanță pentru voi doi și permiteți-vă să vă comportanți precum doi adolescenți.

Săgetator (23 noiembrie – 23 decembrie)
Aveți tendința să neglijați unele probleme de sănătate și asta pentru că sunteți speriați. Dacă nu vă îmbărbătați s-ar putea ca aceste probleme să se agraveze. Cereți sprijinu-l partenerului vostru de cuplu sau al familiei.

Capricorn (24 decembrie – 20 ianuarie)
Partenerul de cuplu vă aduce reproșuri. Nu fiți mândri! Luați atitudine doar pentru a vă explica motivele pentru care îl neglijați și adoptați un ton cald, altfel veți face ca dintr-o mică scânteie să porniți un incediu amoros.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)
Discuțiile pe care le aveți cu șeful vă pot aduce beneficii în carieră. S-ar putea să fiți avansați în funcție; asta înseamnă bani mai mulți de luna viitoare. Nici cu partenerul vostru lucrurile nu stau chiar rău, iar dacă sunteți singuri veți cunoaște persoane noi care, cine știe, vă pot deveni mai mult decât prietene.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Ar fi bine să urmați sfaturile pe care le-ați primit din partea medicul de familie și să urmați tratamentul întocmai. Chiar dacă vă simțiți bine, asta nu înseamnă că puteți reveni la obiceiurile proaste care v-au adus în această stare. Seara o petrecți alături de familie.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed