HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 25 Iulie 2016 – Taurii sunt mai liniștiți ca niciodată, iar fericirea Capricornilor va atinge limita superioară

Horoscop zilnic Luni 25 Iulie 2016 – Taurii sunt mai liniștiți ca niciodată, iar fericirea Capricornilor va atinge limita superioară

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 770 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/Horoscop-zilnic-Luni-25-Iulie-2016-–-Taurii-sunt-mai-liniștiți-ca-niciodată-iar-fericirea-Capricornilor-va-atinge-limita-superioară.jpg

Taurii sunt mai liniștiți ca niciodată, Fecioarele luptă cu orice preț pentru a obține ceea ce își doresc iar fericirea Capricornilor va atinge limita superioară.

Berbec

Te simți ca o adolescentă la prima iubire. Tot ceea ce vrei este să stai alături de partenerul tău de viață și orice decizie iei în cursul zilei de azi, vrei să ajungă și la cunoștința lui pentru a putea să îți ofere opinia lui față de ea.

Taur

Ești calmă și plină de seninătate. Se pare că ai reușit să îți găsești echilibrul interior iar acest lucru atrage numai lucruri bune asupra ta. Ai putea să te gândești să practici și câtva minute de meditație în fiecare zi.

Gemeni

Azi vei culege ceea ce ai semănat, așa că nu ar trebui să fii surprinsă dacă unele lucruri nu vor fi tocmai pe placul tău. Dacă ai greșit cuiva zilele trecute, azi este momentul ideal să îndrepți lucrurile.

Rac

Vrei să reiei legătura cu o persoană dragă ție. Ultima discuție purtată cu aceasta nu a fost cea mai plăcută și te simți oarecum cu musca pe căciulă din această cauză.

Leu

Fii atentă la acțiunile persoanelor din jurul tău. Una dintre acestea ar putea să facă una dintre cele mai mari greșeli din viața ei și tu ai ocazia să împiedici acest lucru.

Fecioară

Pierzi o luptă, însă acest lucru nu te descurajează în a continua să mergi pe drumul ales. Știi exact ceea ce îți dorești, motiv pentru care depui toate eforturile necesare și ești dispusă să înduri orice.

Balanță

Ești prinsă cu o mulțime de treburi și va trebui să faci niște modificări în ceea ce privește sarcinile programate pentru acasă. Nu trebuie să îți faci griji, știi bine că nu ai cum să te împarți în mai multe locuri deodată.

Scorpion

Azi vei trece printr-o probă de foc. Se pare că cineva îți pune încrederea la încercare și ar fi bine să fii atentă pentru a nu o da în bară.

Săgetător

Te preocupi mult prea mult de o chestiune care nu te privește. Nu are sens să te consumi fără nici un rost, mai ales dacă tu nu ai nimc de câștigat. Ar fi mai bine să te concentrezi asupra unor lucruri care sunt cu adevărat importante pentru tine.

Capricorn

Fericirea ta atinge azi cote maxime. Reușești să faci ceva important pentru persoana iubită iar acest lucru nu va trece neobservat. Seara se anunță a fi una ieșită din tipare, lucru care te va bucura.

Vărsător

Ești gitată și faci totul pe fugă. Ar fi bine ca de altă dată să nu lași lucrurile nerezolvate sau pe ultima sută de metri. Învață din greșelile tale și încearcă să nu le mai repeți, altfel acest lucru va deveni un obicei.

Pești

Ar fi bine să nu refuzi o propunere înainte de a afla cu adevărat despre ce este vorba. Indicat ar fi să lași interlocutorul să își termine ideea, iar apoi poți să analizezi totul cu calm pentru a-i oferi un răspuns potrivit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed