HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 5, Decembrie 2016

Horoscop zilnic Luni 5, Decembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 868 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/12/Horoscop-zilnic-Luni-5-Decembrie-2016.jpg

Taurii își țin emoțiile sub control, Leii profită de circumstanțe pentru a ieși în evidență și pentru a putea fi apreciați, iar Peștii ajung la o concluzie ce reușește să-i bucure.

Berbec

Descoperi lucruri pe care nu le știai despre oamenii cu care lucrezi, iar asta datorită faptului că interacționezi mai mult cu ei azi decât o făceai de obicei. Unele interese comune ies la iveală, iar asta cu unele persoane la care te-ai fi așteptat cel mai puțin.

Taur

Azi reușești să îți ții sub control toate emoțiile care năvălesc asupra ta. Nu mai vrei să fii văzută ca o persoană mult prea sensibilă, așa că vrei să capeți mai multă încredere în tine și mai mult respect din partea celor din jur.

Gemeni

Lași instinctul să fie cel care te ghidează azi pe parcursul întregii zile, lucru care se dovedește a fi unul destul de bun până la finalul zilei. Nu lași nici o persoană să intervină și te supui simțurilor.

Rac

Ești foarte atentă la tot ceea ce se petrece în jurul tău în cursul zilei de azi, s-ar putea să fii confundată cu un detectiv. Vrei să descoperi anumite lucruri care știi că îți sunt ascunse, așa că ești cu ochii-n patru.

Leu

Prima parte a zilei te ține preocupată în privința unui proiect nou care se derulează la locul tău de muncă. Vrei să dai dovadă de devotament și capacități organizatorice ieșite din comun, așa că profiți de această ocazie pentru a ieși de sub semnul anonimatului.

Fecioară

Dacă viața ta amoroasă nu este una de invidiat, este cazul să iei atitudine în această privință. Ieși mai mult în oraș și nu îți mai fie teamă să interacționezi și să socializezi cu persoane pe care nu le cunoști.

Balanță

Pui bazele unei afaceri noi sau ale unui proiect nou, lucru care îți va ocupa azi o mare parte din timp, poate chiar și din timpul liber. Trebuie să fii pe deplin conștientă că vei fi nevoită să faci anumite sacrificii.

Scorpion

Nu pari a fi de acord cu ideile prezentate de către unul dintre membrii familiei tale sau ale unuia dintre colegii de la locul de muncă. Tu ai deja un plan bine stabilit în cap și nu ești dispusă cu niciun chip să deviezi de la acesta.

Săgetător

Ajungi să realizezi prin intermediul unei mici experiențe noi că există numeroase lucruri care te pot face fericită, unele dintre ele fiind foarte mărunte. Trebuie să ții cont de acest aspect de acum înainte.

Capricorn

Faci niște cheltuieli neprevăzute, iar asta doar pentru a te relaxa într-o oarecare măsură. Oboseala începe să își spună cuvântul, fapt care nu te bucură deloc și te face să te simți copleșită de situațiile prin care ești nevoită să treci.

Vărsător

Trebuie să întorci o favoare care ți-a fost făcută în trecut, deși, se pare că tu ai cam dat uitării acest lucru. Norocul tău că cineva drag este mereu atent la ceea ce faci și știe când este cazul să îți ridice un semnal de alarmă…

Pești

Începi să te apropii din ce în ce mai mult de unele obiective pe care le-ai stabilit. Azi, mai mult ca oricând, îți dai seama că unele lucruri nu sunt imposibil de realizat, lucru care te bucură peste măsură.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed