HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 5 Septembrie 2016

Horoscop zilnic Luni 5 Septembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Horoscop-zilnic-Luni-5-Septembrie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Racii devin mai încrezători, ziua Fecioarelor este una excelentă datorită unei vești primite la locul de muncă iar relația amoroasă a Săgetătorilor cunoaște îmbunătățiri considerabile.

Horoscop zilnic Luni 5 Septembrie 2016

Berbec

Intrii în conflict cu cineva din anturaj. Se pare că ideile voastre referitoare la un subiect care nu vă este foarte cunoscut niciunuia, nu se bat cap în cap. Dacă nu sunteți nici unul expert, ar fi bine să o lăsați mai moale.

Taur

Trăiești o frumoasă poveste de iubire, însă lipsa de încredere te determină să faci niște acte care îl dezamăges pe cel drag. Dacă vrei ca relația să funcționeze pe termen lung, ar fi bine să o lași mai moale și să nu îți creezi tot felul de scenarii proaste.

Gemeni

Ziua ta va fi una destul de banală, iar asta pentru că nu se întâmplă nimic interesant sau care să îți stârnească curiozitatea. Vei rămâne ușor dezamăgită de ziua de azi, însă nu trebuie să te lași descurajată de acest lucru.

Rac

Prudența este cuvântul care rezumă întreaga ta zi. Ai trecut prin ceva ce te-a întărit, iar acum ești mult mai încrezătoare în propriile puteri.

Leu

Ai unele zile în care crezi că toată lumea este împortiva ta. Dacă ceva nu merge conform așteptărilor tale, acest lucru nu ar trebui să te împingă la marginea prăpastiei, așa că încearcă să te liniștești.

Fecioară

Ziua ta începe cum nu se putea mai bine. Primești o veste excelentă odată ce ajungi la birou. Cu siguranță este vorba de un proiect sau o mică delegație care te implică, lucru pe care-l așteptai de ceva timp.

Balanță

A venit momentul să onorezi o promisiune pe care ai făcut-o cu ceva timp în urmă cuiva drag. Ar fi bine să te ții de cuvânt, altfel relația ta cu acesta va avea de suferit destul de mult.

Scorpion

Faci pași mici, dar te apropii încet, încet de destinația la care îți doreai de mult timp să ajungi. Chiar dacă vrei să accelerezi uneori lucrurile, de data aceasta îți vei da seama că nu merită să faci acest lucru, deoarece ai putea strica totul iar eforturile depuse ar fi în zadar.

Săgetător

Azi vei avea parte de o experiență care va crește pasiunea dintre tine și partenerul tău de viață. Acesta reușește să te suprindă în mod plăcut prin comportamentul și atitudinea sa, lucru care te face foarte fericită.

Capricorn

Cei dragi ți-au cerut de nenumărate ori să faci o favoare în numele lor, însă ai fost ocupată cu alte treburi. Azi va trebui să suporți reproșurile venite din partea lor.

Vărsător

Ești foarte pasionată de ceea ce faci în timpul liber azi, motiv pentru care vei transforma acest lucru într-un hobby, unul care ar putea să-ți fie de folos în plan financiar. Continuă tot așa și vei ajunge într-un loc bun.

Pești

Chiar dacă distragerile sunt foarte tentante și nu încetează să îți facă cu ochiul, trebuie să depui toate eforturile pentru a le rezista. Dacă nu vei face acest lucru, nu te mira de ceea ce va urma.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed