Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 15 Martie 2016

Horoscop zilnic Marti 15 Martie 2016

autor Elena Yvette
499 vizualizari

Care este zodia care va avea parte de câștiguri sau de mici pierderi pe parcursul zilei de azi? Iată ce au pregătit astrele pentru tine!

Horoscop zilnic Marti

Berbec

Se pari că azi ești mai pregătită ca oricând să îți asumi anumite riscuri, lucru care cu siguranță nu este unul rău. Doar așa vei putea avansa atât în carieră, cât și în plan personal și sentimental.

Taur

Dorința ta de libertate este peste limite și vei încerca să faci tot posibilul pentru a te simți așa. Dacă nu ești implicată într-o relație, s-ar putea ca azi să cunoști pe cineva, dar nu trebuie să îți faci griji, deoarece și el pare a fi un „spirit liber”, la fel ca tine.

Gemeni

Energia ta de azi este una molipsitoare, la muncă, dar și acasă. Vei profita de aceasta și vei duce la bun sfârșit activitățile care au fost lăsate deoparte și care trebuie neapărat rezolvate.

Rac

Situația ta financiară pare să te preocupe destul de mult. Încearcă să nu te pierzi cu firea, ci găsește modalități de a investi banii pe care îi ai sau implică-te în noi proiecte din care poți obține venituri suplimentare.

Leu

Se pare că în ultima perioadă ai cam neglijat familia și căminul tău. Chiar dacă activitățile de la locul de muncă sunt foarte solicitante, încearcă să găsești o metodă de a echilibra ambele părți, altfel vei avea multe de pierdut.

Fecioară

Dacă la începutul zilei ești concentrată pe treburile de la birou, spre seară te vei delecta cu o cină în oraș. Un prieten vechi pare să își facă din nou simțită prezența în viața ta, iar acest lucru te va surprinde într-un mod plăcut.

Balanță

Vei avea parte pe tot parcursul zilei de experiențe noi și interesante. Acest lucru te va relaxa și vei avea mai multă energie chiar și pe finalul zilei, energie pe care o vei „consuma” în sala de fitness.

Scorpion

Partenerul tău pare să fie ca un „cățeluș” azi, lucru care te poate irita puțin însă realizezi că face acest lucru din dragoste și vei rămâne calmă. Situația ta financiară pare să scadă puțin, dar nu este un motiv de îngrijorare.

Săgetător

Acum că starea sănătății tale a cunoscut îmbunătățiri, pari a fi mult mai liniștită și te vei implica serios în toate treburile pe care le ai de făcut. Colegii de la locul de muncă par să aibă nevoie de cunoștințele tale și nu vei ezita să le „pui la bătaie”.

Capricorn

Se pare că azi vei lua în considerare posibilitatea de a te apuca de un curs care îți va fi de folos pe viitor. Partenerul tău te va susține și se va oferi chiar el să îți finanțeze acest curs, fapt care te va bucura.

Vărsător

Azi ești pusă serios pe treabă, mai ales că în ultima vreme ai fost puțin cam „comodă”. Vei avea parte de aprecierea celor dragi, care știu cât de greu ți-a fost să te motivezi și să te apuci să rezolvi toate micile probleme care s-au „strecurat” în viața ta.

Pești

Ziua ta va începe cu conversații lungi, majoritatea dintre ele fiind în contradictoriu. Încearcă să îți păstrezi calmul, deoarece cineva drag va avea nevoie spre finalul zilei de sprijinul tău.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies