HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti, 18 Octombrie 2016 – Ziua Gemenilor începe prin recepționarea unor vești bune

Horoscop zilnic Marti, 18 Octombrie 2016 – Ziua Gemenilor începe prin recepționarea unor vești bune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 857 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Horoscop-zilnic-Marti-18-Octombrie-2016.jpg

Ziua Gemenilor începe prin recepționarea unor vești bune, Leii au un motiv serios de bucurie, iar Capricornii prind un moment în care pot obține un lucru la care visau de mult timp.

Berbec

Problemele de serviciu par să pună stăpânire pe tine în primele ore ale zilei. S-ar putea ca o stare de disconfort să se instaleze, așa că ar fi bine să nu te lași înfrânt de aceasta și încearcă să mergi înainte.

Taur

Chiar dacă lucrurile nu decurg conform așteptărilor tale, care sunt uneori cam mari, nu trebuie să te lași descurajată de acest lucru. Poate ar fi bine să analizezi mai atent unele detalii de acum înainte.

Gemeni

Ziua ta începe cu un telefon, care se pare că îți va aduce vești bune. Nu te așteptai să primești astfel de vești și se pare că acestea își vor pune amprenta pe tot restul activităților pe care le ai de făcut azi.

Rac

Chiar dacă te-ai împăcat cu ideea că starea ta amoroasă nu este una de invidiat, se pare că de azi se schimbă placa și vei privi lucrurile dintr-un alt punct de vedere, unul mult mai optimist.

Leu

Munca depusă în trecut pare să își arate „roadele” în cursul zilei de azi. Vei putea intra în posesia unui lucru la care până acum doar ai visat, ceea ce nu poate face altceva decât să te încânte și să îți lumineze întreaga zi.

Fecioară

Unele probleme ce țin de viața de familie nu par să se mai rezolve, iar azi, mai mult ca oricând, te vei consuma psihic din cauza lor. Nu te pierde cu firea și încearcă să ceri o mână de ajutor din partea cuiva apropiat și în care ai mare încredere.

Balanță

Este o zi în care cel mai bun lucru pe care îl poți face este să revizuiești comportamentul tău față de cei apropiați. Poate te implici mai mult decât trebuie în relația pe care o ai cu aceștia sau poate ești prea distantă cu unii, așadar încearcă să clarifici treburile.

Scorpion

Această nouă zi poate readuce la suprafață mici probleme de sănătate care se pare că te-au cam deranjat și în trecut. Dacă nu te-ai ocupat serios de acest aspect atunci, ar fi bine ca acum să iei atitudine!

Săgetător

Încearcă să pui azi pe primul loc viața personală și nu pe cea profesională, căreia i-ai cam acordat mai mult timp în ultima vreme, chiar și o parte din timpul tău liber. Unele aspecte trebuie clarificate, iar asta fără a mai amâna.

Capricorn

Superiorii tăi își arată mai mult ca niciodată simpatia pe care ți-o poartă în cursul acestei zile. Ar fi bine să profiți de acest moment pentru a discuta cu ei un aspect care te cam preocupă în ultima vreme.

Vărsător

Pune mai mult accent pe relaxare și sănătate. Dacă tu nu ai grijă de tine, nu te aștepta ca altcineva să o facă, deoarece ai putea aștepta destul de mult…

Pești

Dacă vrei să ai parte de ceva nou în viața ta, încearcă să fii mai deschisă față de cei din jur și mai receptivă la lucrurile care ți se par destul de solicitante. Zona de confort nu te duce într-un loc bun.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed