Horoscop zilnic Marți, 21 Februarie 2017

Share

 Această zi poate sta sub semnul anumitor probleme in sfera comunicării, motiv pentru care este bine ca toţi nativii să aibă mare grijă la cuvintele folosite, pentru a evita apariţia conflictelor.

Horoscop-zilnic

 • BERBEC: Ţineţi cont de dorinţele partenerului de viaţă pentru că în acest mod puteţi evita discuţiile aprinse care pot degenera în conflicte serioase. Daţi dovadă de răbdare şi încercaţi să ascultaţi şi părerile celor din jur.
 • TAUR: Încercaţi să evitaţi detalierea planurilor dumneavoastră cu cei apropiaţi, pentru a evita intervenţia lor în viaţa personală sau profesională şi limitaţi discuţiile la lucruri generale.
 • GEMENI: Din cauza faptului că vă puteţi implica în plan afectiv prea mult, există posibilitatea declanşării unor mici altercaţii cu persoanele apropiate. Inspiraţi adânc şi nu lăsaţi emoţiile să vă ghideze instinctele.
 • RAC: Stresul cauzat de ambiţiile dumneavoastră îşi poate spune cuvântul în ceea ce priveşte timpul alocat celor dragi. Acest lucru poate provoca anumite blocaje la nivel de comunicare şi se recomandă să vă detaşaţi de factorii care vă perturbă liniştea.
 • LEU: Încăpăţânarea dumneavoastră de a încerca să realizaţi totul de unul singur vă poate epuiza. Ascultaţi sfaturile persoanelor dragi şi gândiţi-vă că vă pot înştiinţa de anumite amănunte care vă scapă în acest moment.
 • FECIOARĂ: Pot exista anumite competiţii pe diferite planuri personale sau sentimentale, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să vedeți în cei din jur niște posibili competitori. Micile altercații pot fi evitate printr-o comunicare simplă şi eficientă.
 • BALANŢĂ: Pe plan financiar veţi avea parte de un mare succes şi vă puteţi bucura de această reuşită. În cadrul relaţiilor cu cei dragi pot apărea mici neînţelegeri care însă pot fi aplanate prin alegerea cu mare grijă a cuvintelor. Ţineţi cont de fiecare cuvânt rostit şi veţi putea menţine echilibrul în viaţa personală.
 • SCORPION: Motivaţia dumneavoastră de a încerca să realizaţi totul de unul singur reprezintă o sabie cu două tăişuri. Este bine că daţi dovadă de autonomie, dar să nu rămâneţi focalizat doar asupra propriilor idei. S-ar putea ca soluţia miraculoasă pe care o căutaţi să vină de la un apropiat.
 • SĂGETĂTOR: Înclinaţia spre partea practică a lucrurilor poate avea şi efecte nefaste asupra relaţiei de cuplu din cauza faptului că puteţi neglija nevoile celuilalt. Încercaţi să purtaţi o discuţie liniştită şi sinceră şi să observaţi ce aspecte pot fi îmbunătăţite.
 • CAPRICORN: Comunicarea defectuoasă ar putea fi cauza principală pentru care o problemă mai veche a rămas nerezolvată. Îmbunatățirea acestui aspect va duce automat la rezolvarea pe care o căutaţi de multă vreme.
 • VĂRSĂTOR: Sunteţi foarte preocupat de tot ceea ce priveşte partea practică sau financiară a lucrurilor. Acest aspect vă va determina să vă închideţi în dumneavostră şi să evitaţi să cereţi ajutor celor din jur. Dacă simţiţi nevoia să vă confesaţi cuiva, cereţi ajutorul unui specialist.
 • PEŞTI: Ceaţa iluziei vă împiedică să vedeţi lucrurile clar, motiv pentru care este vital să ascultaţi de persoanele de încredere. Sfaturile lor vă pot conduce spre soluţiile mult aşteptate, ba chiar mai mult, vă pot aduce îmbunătăţiri pe toate planurile…

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news