HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 23 Februarie 2016

Horoscop zilnic Marti 23 Februarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 791 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Horoscop-zilnic-Marti-23-Februarie-2016.jpg

Este ziua perfectă pentru răspunsurile aşteptate, clarificările cu cei apropiaţi. Mulţi dintre voi veţi da dovadă de o răbdare imensă faţă de cei nemulţumiţi de munca dumneavoastră.

Berbec

Discreţia este foarte importantă în tot ceea ce vei face, mai ales în comunicarea cu ceilalţi. Nu te implica în discuţii speculative sau ce ţin de presupuneri, stai departe de astfel de capcane ale minţii. Cel mai bine ar fi să te bucuri în linişte de ceea ce îţi place cel mai mult. Presupunerile te vor face să îţi schimbi mentalitatea în timp şi să nu mai fii la fel de prietenos cu cei din jurul tău.

Taur

Experienţele atât positive, cât şi negative îţi vor clarifica lucrurile din punct de vedere financiar. Vei putea să fii mai liniştit când vei vedea câte posibilităţi de ascensiune şi progres vei avea parte. Totuşi, ai mai multă încredere în tine şi fii atent la cei din jurul tău, care vor doar să îţi facă mult rău. Fii prudent!

Gemeni

Vei fi impulsionat de cei apropiaţi să faci anumite schimbări atât pe plan profesional, cât şi relaţional. Încrederea în forţele proprii este tot ceea ce îţi lipseşte. Temerile sunt accentuate, dar ai mari şanse de a termina totul la timp. Rezervă-ţi momente de linişte, reflectă cum trebuie înainte de a lua decizia greşită.

Rac

Este ziua perfectă pentru a-ţi trasa planuri de viitor. Vei fi impulsionat de către persoanele din jurul tău să iei o decizie pripită. Dar nu face asta, nu întotdeauna e bine să îţi asculţi instinctul. Meditează foarte bine şi pune în balanţă atât aspectele negative, cât şi pe cele pozitive. Uneori nu ai o cale de mijloc, de aceea cel mai bine ar fi să reflectezi mult.

Leu

Vor apărea cheltuieli neprevăzute. E posibil ca acele cheltuieli să fie făcute pentru a dărui un cadou deosebit cuiva drag sau chiar anumite cheltuieli de care nu îţi mai aduceai aminte. Fii atent asupra sumei cheltuite, va exista posibilitatea ca mai apoi să te împrumuţi de la alte persoane pentru a plăti ceva mult mai important, ce necesită rezolvare cât mai curând.

Fecioară

Vei fi un pic mai neatent la ceea ce vei comunica, chiar vei putea răni pe cei apropiaţi. De aceea e bine să te gândeşti de două ori înainte de a spune ceva. Vei trece cu vederea detalii deosebit de importante din dorinţa de a înnoi anumite relaţii. Fii prudent pentru a nu regreta mai târziu. Cuvintele fac şi desfac totul, de aceea fii atent înainte de a acţiona.

Balanţă

Te vei gândi la ceea ce poţi realiza pentru a face mai mulţi bani. Te vei gândi să faci o investiţie destul de mare. Luna aflată în Balanţă va activa zona banilor însă fii mai atent cu bugetul tău. Nu face investiţia dacă nu eşti convins că vei câştiga o sumă mare de pe urma acesteia. Fii mai rezervat şi mai atent cu banii.

Scorpion

Există premise pentru impulsivitate, agitaţie şi nerăbdare, dar va fi ziua perfectă pentru a iniţia conversaţii cu diverse persoane cu care nu ai avut curajul să o faci până acum. Vei putea câştiga persoane apropiate atât la locul de muncă, cât şi pe plan relaţional. Adună-ţi gândurile şi apoi acţionează!

Săgetător

Fii deschis pentru a explora cât mai multe idei şi şanse. Luna în semnul tău solar îţi poate fi atât aliat, cât şi duşman. Va depinde de tine cum vei dori să foloseşti energia acesteia. Pe de o parte vei tinde să fii irascibil, zbuciumat însă în acelaşi timp vei fi dornic de a te implica în cât mai multe activităţi, de a-i mulţumi pe cei dragi ţie.

Capricorn

Vei fi purtată de către Lună în cercuri noi, vei avea parte de conversaţii inedite. Fii atentă, deoarece vei avea parte printre acele persoane şi de indivizi mai indiscreţi. Înainte de a concluziona, e important să asculţi cu atenţie, să explorezi mai multe posibilităţi. Cel mai bine ar fi să nu le relatezi aspecte personale, mai ales dacă sunt importante. Nu ştii niciodată cu cine ai de a face sau ce ar putea face cu acele informaţii.

Vărsător

Ziua va aduce prea mult freamăt, prea multă nelinişte la locul de muncă. Vei avea de terminat un proiect început de mult timp, chiar vei primi sarcini noi. Cu toate că vei fi extrem de presată de timp, încearcă să îţi mai faci ceva timp şi pentru a te relaxa. Vei da randament în acest mod şi nu îţi vei risca sănătatea stresându-te încontinuu.

Peşti

Dacă ai de susţinut discursuri în public sau examene, fii încrezător în forţele proprii, dar nu exagera. Ordonează-ţi ideile în mod amănunţit, asigură-te că nu vei face greşeli din grabă sau neatenţie. Aceste momente vor fi importante în viitor pentru a îţi câştiga încrederea în tine însuți, de a fi dornic să mai ai parte de astfel de experienţe.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed