HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 5 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic Marti 5 Ianuarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
horoscop-zilnic-marti-5-ianuarie-2016

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 5 Ianuarie 2016. Citește horoscopul zilei de Marti 5 Ianuarie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Marti 5 Ianuarie 2016

Berbec

Astăzi, mai mult ca niciodată, te vei bucura de prezenţa prietenilor pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Modul de gândire asupra vietii ţi se va shimba în urma acestor conversaţii. Iţi vei putea descoperi un nou interes.Vei avea o poftă nebună de a trăi la intensitate maximă, vei fi plin de energie, dornic/ă să faci cât mai multe lucruri în această zi. Apelează la ei să te ajute să îţi finalizezi proiectul la care ai lucrat atât de mult în ultima perioadă. Faţă de partenerul/a de viaţă vei fi extrem de pasional/ă, dornic/ă să descoperi fiecare parte pe care nu o ştiai la dânsa/dânsul.

Taur

Acum câteva zile, o persoană cu o cultură diferită a încercat să comploteze asupra ta. Astăzi e timpul tău să te răzbuni. Fă-o într-un mod pe care să nu-l uite niciodată, aşa încât să nu îşi mai dorească niciodată să se atingă de tine. Frica de a pierde în faţa cuiva te va îndepărta de plăcerea de a trăi, de a simţi ceea ce nu ai mai simţit niciodată însuşindu-ţi un nou obicei. Fii foarte atent cu lucrurile personale, există posibilitatea să fii urmărit în timp ce te întorci acasă şi să rămâi fără ce ai mai de preţ la tine.

Gemeni

Vei fi tentat/ă să îţi schimbi modul de acţiune în rezolvarea problemelor. Nu asculta de cei din jur, nu întotdeauna îţi doresc binele. Ascultă-ţi inima, ea ştie ce e mai bine pentru tine. Te vei simţi un pic confuz/ă în abordarea situaţiilor, dar totul va reveni la normal spre seară Aşa că încearcă să nu te implici în prea multe activităţi astăzi. Un prieten îţi va cere un sfat. Nu intra în prea multe detalii, vorbeşte-i în termeni mari deoarece nu va fi de aceeaşi părere prin simplul fapt că are alte direcţii în viaţă, o altă mentalitate. Încearcă, pe cât posibil, să nu te cobori la nivelul lui. Vei avea de suferit dacă o vei face.

Rac

Din punct de vedere financiar, nu vei sta prea bine. Nu fi dezamăgit/ă! Când nu te aştepţi vei găsi o scăpare din problemele tale de la cine nu te aştepţi. Acea persoană va fi dornică să te sprijine prin simplul fapt că i-ai fost alături în momentele grele. Fii mai optimist/ă şi nu uita: luptă în continuare şi depăşeşte-ţi temerile!

Leu

Ai încredere în toate mişcările pe care le faci, chiar dacă vei avea alături persoane care vor încerca să te demoralizeze.

Îşi doresc să te vadă dezarmat/ă, speriat/ă şi cu moralul la pământ. Nu le face pe plac! Dacă îţi propui să termini un proiect/ o lucrare, astăzi vei dispune de energia dorită.

Fecioară

Te vei simţi ca şi cum cineva ţi-a dat o palmă. Nu fi demoralizat/ă. În viaţă nu poate fi totul numai roz. Trebuie să te ridici din locul unde te afli, să descoperi ceea ce îţi place cel mai mult să faci şi să încerci să îţi atingi scopul. Ai încredere în tine, fă o schimbare în activităţile pe care le ai. Vei descoperi noi hobby-uri, pe care nu sperai că te vor atrage. Totul ţine şi de prietenii pe care îi ai în jur, de cei cu care doreşti să îţi petreci timpul liber. Relaxează-te şi uită de neajunsurile pe care le ai!

Balanţă

Recent, ai avut probleme în păstrarea rutinei. Dai dovadă de pasivitate, bateriile nu îţi mai sunt încărcate. Doreşti doar să te bucuri de un film bun, de compania unei persoane plăcute, eventual de o muzică bună. Aşteaptă să treacă această zi, chiar dacă îţi va fi greu. Mâine vei fi dornic/ă să lucrezi mai mult.

Scorpion

Trezeşte-te la realitate! Ceea ce vezi în filme nu e întotdeauna adevărat. Chiar crezi că e bine să rămâi acasă la partener/ă după prima întâlnire? Vei rămâne doar dezamăgit/ă de tine, dar şi de cei din jur. Nu lua decizii pe moment, meditează asupra lor. Atunci când vei fi sigură de ceva, vei putea face pasul spre a-l avea.

Săgetător

Plăcerea te a te implica în diverse workshop-uri se va amplifica în prezenţa persoanelor dragi. Bucură-te de momentele trăite! Eşti capabil/ă să realizezi lucruri mari, trebuie doar să crezi în tine. Eşti deosebit de sentimental/ă, aşa că fă tot posibilul să fii înconjurat/ă de oameni ce deţin o energie pozitivă, altfel vei avea de suferit.

Capricorn

Eşti deosebit de flexibil/ă. Fă tot posibilul să preiei locul de leader. Dacă o vei face, nu vei rămâne dezamăgit/ă. Îţi vei putea ajuta colegii prin simplul fapt că îi asculţi, îi îndrumi şi nu îi vei ataca niciodată Un bun/ă conducător/conducătoare este cel care ascultă toate punctele de vedere şi încearcă să fie maleabil/ă şi cât mai prietenos/prietenoasă. Dacă eşti autoritar/ă, nu vei rezolva nimic.

Vărsător

Astăzi, vei fi deosebit de sensibil/ă. Nu lăsa armele jos! Partenerul/a de viaţă îţi va fi alături, iar dacă nu ai unul/a, în această zi s-ar putea să îl/o întâlneşti. Nu dispera! Decât lângă o persoană nepotrivită, mai bine singură. Vei fi mult mai fericit/ă, înconjurat/ă de persoanele dragi.

Peşti

Norocul va fi de partea ta. Vei descoperi faptul că deţii mai mulţi bani decât credeai că ai. Cu toate că îţi doreşti de mult să schimbi ceva în locuinţa ta, ai răbdare şi încearcă să economiseşti cât mai mulţi. Cadoul de Crăciun poate fi excursia mult dorită.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed